Kolaci

Hteo sam sa jednom da odemo u poslastičarnicu, ali su prokletinje navalile i zauzeli su sva mesta... Posle se ispostavilo da je devojka blagi mentol... Naravučenije, nađite neku koja neće u poslastičarnicu i vi joj brojite kalorije da se ne napuca trbuha. :D

Kada ste poslednji put odveli devojku u poslasticarnicu na kolace?

Koja to odbije...bezite od nje, sad broji sebi kalorije a sutra ce vama da otima od usta da bi sebi kupila cipele :malav:

Bila bi to super ideja koju ne bih odbila:lol:

jezickom bih oblizivala usne od krempitice ili sampitice, :D da zna sta ga ceka... :zper:

Kada ste poslednji put odveli devojku u poslasticarnicu na kolace?

Koja to odbije...bezite od nje, sad broji sebi kalorije a sutra ce vama da otima od usta da bi sebi kupila cipele :malav:

ja za ovo prodajem dusu:lol:
chocolate-birth-day-cake.jpg

jel istina da se skandinavci vikendom ubiju od alkohola ?
ono...da se oslobode stresa nakupljenog tokom nedelje

Jeste istina ali ne svi. Naprimer JA, :cool:vrlo retko konsumiram alkohol. Norvezani su najpoznatiji po tome. Dolaze brodovima za vikend i okupiraju citav grad. Kod njih je jako skup alkohol, mada nije ni kod nas jeftin ali mi ga dovozimo iz Nemacke, pa tako im pomazemo.:lol: Inace, vikend bez alkohola u prosecnoj skandinavskoj familiji kao da i nije viked.Najstarasnije je sto su mladi nasledili takvu kulturu, pa ih je tesko odviknuti. Oni Koji ne piju u gradu su dosadni i nikakvi..jednostavno budu izbaceni iz drustva.

Kod nas to nije veliki problem. Poslasticara, kao u Srbiji nema ovde.Zato mi idemo na pivo, kafu i sl.

Nema ni ovde više :(...ponestalo šip...ovaj Goranaca a ovi naši ti uglavnom na margarin bace šlag iz kapsule i to naplate...:thumbdown:
Bolje ja da joj napravim plazma tortu kod mene,em jeftinije i mnogo ukusnije em odmah može da demonstrira umeće sa šlagom bez čudnih pogleda komšiluka...a i ne naplaćujem vodu posebno :lol:

Ali kad bih našao negde dobre baklave...ufff ne žalim pare...

Back