Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
hebala te tema dilajtisa, cim je vidim prijedu mi se kolaci a nemam ih i necu da ih spremam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suplju ne jedem,a ni krompir mi nije omiljeni.Oces,oces.Dosta tortilje i suljpa.
prosli put si kenyao kako si nacuo da sam debela, sad kenyas kako sam cackalica. i svaki put omasis![]()
el to važi i za pite?ja samo da se upisem
retko pravim kolace, i obicno kupujem gotove slatkise
nemam vremena za to, a i ne volim nesto specijalno
kod mene se kolaca necete najesti, to je izvesno![]()
to nemam pojma
peciva dolaze u obzir i poneki kolac tipa rafaelo, bajadere, princes krofne i tako sta, ponekad umesim neku tortu, ali sve u svemu retko mesim i mrzi me do zla boga
osim toga nisam nikakav prototip domacice jer sam ceo dan na poslu, a radim i vikendom, cesto se vracam kuci mnogo kasno s posla i definitivno nemam ni volje ni zelje za mesenjem i kuvanjem
ajde rucak i vecera i nekako, ali ako bih jos morala i slatko da mesim - stvarno bi se ubila
da ne radim ovoliko i da imam vise vremena - onda bih spremala vise, jer u dubini duse volim, ali kad imam i vremena i para i kada sam raspolozena
al da paradoks bude jos veci - jedina zena koja je nesto donela na poso umeseno sam ja![]()
ako ovo nije čačkalica, ne znam šta je
http://forum.krstarica.com/showthre...im-danas-3?p=23808516&viewfull=1#post23808516
daaa
divno je i more i galebovi i plaže i zalasci i sve,
ali naša Benši... ma brrrrr!![]()