Kola HITNE pomoći i protesti....

Poruka
9.345
TEORIJA:
Još od 1990-ih sam primetio da manje više na skoro svakom iole bitnijem protestu, KOLA HITNE POMOĆI onako sa sve sirenama i svetlima skoro pa UVEK moraju da preseku tačno po sred protesta ili kolone....verujem da nisam jedini? A kao što vidimo nije to samo naša osobenost, izgleda da svim komunistima to poslastica...evo isto i u Istočnoj Nemačkoj, za vreme prvih protesta protivu komunista, a za ujedinjenje obe Nemačke....
dokumentarac je o tresh metal grupi KREATOR iz Nemačke i veze nema sa temom, slučajno se pojavljuje, premoto sam lepo da vidite

ZAVERA:
Da li je moguće oni koriste ovaj VRADŽBINSKI OBRED da preseku ENERGIJE protesta? Tako što će proći po SRED mase, i verovatno BAJU nešto u tim vozilima?

neku vlašku bajalicu da propadnu protesti, kao što su do sada uvek i propadali....recimo....
da se narod PODELI na dva dela, recimo, HM?

1644573313357.png

Pitam....ko je gledao mnogo filmova, kao ja, ili čitao mnogo teorija zavera, kao ja, mora ovako nešto da pomisli?
Šta mislite da li ova TEORIJA ZAVARE ima bilo kakvog osnova?
Zanimljivo da se niko nikad njome nije pozabavio, a msm da bi mogla stati u red sa najčuvenijim zaverama.
Osim buntovnika na protestima, koji onako više u bradu promrljaju EVO OPET HITNA POMOĆ!
Msm, bilo bi baš ludo da je ovo istina a ne zavera, pa to bi značilo da NIŠTA nije kao što nam se govori, a to je nemoguće da istina! jel tako?
MOLIM VAS RECITE MI DA OVO NIJE ISTINA!

a do tada mož da slušate dokumentarac o KREATORU!!!!!!!

Ne. Nije.

Ali slična je funkcija.
Da podsete da vas posmatramo. Da lako možete završiti u kolima, hitne, operacione, finalne vožnjice....
Pa sve do zemlje ili peći....vaš izbor.
Mi smo tu da regulišemo....silom na silu.

Treba da poštuješ čuvare reda, sve odreda.
Hitnu. Vatrogasnu. Policiju. :)

Naravno i uvek da imaš pravo na miran protest.
Kad fizički ne ugrožavaš sebe, druge oko sebe.

Ne. Nije.

Ali slična je funkcija.
Da podsete da vas posmatramo. Da lako možete završiti u kolima, hitne, operacione, finalne vožnjice....
Pa sve do zemlje ili peći....vaš izbor.
Mi smo tu da regulišemo....silom na silu.

Treba da poštuješ čuvare reda, sve odreda.
Hitnu. Vatrogasnu. Policiju. :)

Naravno i uvek da imaš pravo na miran protest.

misliš ono kao faktčekeri u fazonu, NO ITS NOT!
ako tako si ubedjen ti onda mora da mnogo znaš?
aj pričaj nam još malo o tome šta sve znaš, oćeš, molim te?

....
poštujem ja ČUVARE, nego oni ne poštuju i ne čuvaj NAS!

misliš ono kao faktčekeri u fazonu, NO ITS NOT!
ako tako si ubedjen ti onda mora da mnogo znaš?
aj pričaj nam još malo o tome šta sve znaš, oćeš, molim te?

....
poštujem ja ČUVARE, nego oni ne poštuju i ne čuvaj NAS!
Pa rekoh ti kako je.

Onaj što vozi hitnu gleda da pažljivo i polako prođe. Doktor komentariše zar još jedna vožnja danas i da bog crkli i vlast i ovi na ulici, a sestra/sestre se smeškaju i vračaju da ovi demonstranti zapale grad pa da bude haos i da budu upotrebljive....

Sve je faktor zadovoljstva sobom. Nekad je sestra zadovoljnija od doktora. A nekad doktor od sestre. Simulacija emocija.
Vozač je isključen od istih, jer brine za fizički trag...

Reci ti meni, šta je ljudsko zadovoljstvo?
Po tome ćeš dobiti odgovor o čuvarima reda.

Sve to tako je istina i zavera protiv ljudi

....koja traje jedno 20 000 godina poslednjih, od kako je kilavi nesposobni homo sapiens sklopio ugovor sa anunakijima da mu se izmeni DNA, i da se istrebe neandertalci ledenim dobom i kišom meteora, pa su morali da se kriju po pećinama, i pobili su im svu hranu, a onda smo došli mi homo sapiensi da se kručimo....da sve je zavera....

Pa rekoh ti kako je.

Onaj što vozi hitnu gleda da pažljivo i polako prođe. Doktor komentariše zar još jedna vožnja danas i da bog crkli i vlast i ovi na ulici, a sestra/sestre se smeškaju i vračaju da ovi demonstranti zapale grad pa da bude haos i da budu upotrebljive....

Sve je faktor zadovoljstva sobom. Nekad je sestra zadovoljnija od doktora. A nekad doktor od sestre. Simulacija emocija.
Vozač je isključen od istih, jer brine za fizički trag...

Reci ti meni, šta je ljudsko zadovoljstvo?
Po tome ćeš dobiti odgovor o čuvarima reda.

Zadovoljstvo je ovo....po meni....recimo....

1644574831780.png

ZAVERA:
Da li je moguće oni koriste ovaj VRADŽBINSKI OBRED da preseku ENERGIJE protesta? Tako što će proći po SRED mase, i verovatno BAJU nešto u tim vozilima?

neku vlašku bajalicu da propadnu protesti, kao što su do sada uvek i propadali....recimo....
da se narod PODELI na dva dela, recimo, HM?

Pogledajte prilog 1100595
kola prolaze tamo gde ih masa propusti.
nema tu teorije zavera niti vlaske magije :D

kola prolaze tamo gde ih masa propusti.
nema tu teorije zavera niti vlaske magije :D

Dobro je već sam pomislio da je u pitanju zavera, kao recimo sa
SPOMENIKOM POBEDNIK, gde je meštrović, u podnožje nogu, ugradio PLOČE SA GROBOVA tj GROBLJA, da tako sahrani Srbiju i Srbe, al ako svi tvrdite da je ovo netačno, odlično!
al kako ste tako ubedjeni? bavite se i sami vradžbinama, pa znate ili kako?

Evo ti moje šolje pre kafe ko crna rupa.
Sad kafu ni ne želim više.

Popih tri kafe i jedva sam oči držao otvorene.
Mada arapsku bih. Paprikaš za rućak. Ti?
Pa se idem terat do Dunava i nazad....

Vrađbina je u ono što poveruješ ili posumnjaš.
Iako je kolotečina kolovoz....

Prilozi

• 20220101_142851.jpg
    20220101_142851.jpg
    40 KB · Pregleda: 8
Mislim da je po zakonu kada se organizuje neko veće okupljanje neophodno prisustvo kola hitne pomoći

Da li je propisano na kojoj distanci ne znam , ali ukoliko masa ide u jednom smeru i ukoliko je svaki drugi put duži, tj odmiče se od mase previše daleko logično je da prolazi kroz masu

Da pojasnim

Ako masa kreće ka Trgu od Skupštine tada je jedini put kroz Takovsku pa 27 marta pa Svetogorska ( jer čini mi se iz Kneza Miloša nije dozvoljeno skretanje u Kralja Milana)

Tako da bi put bio neprimereno dugačak da bi se masa ostavila bez neophodne medicinske pomoći u momentu,ako zatreba

Sad što se to nikada ili gotovo nikada ne desi da zatreba je jedna priča , ali ako zatreba a njih nema ko će biti odgovoran

Manite se tih bukvalno antidržavnih i antisistemskih budalaština

Jer tako treba da radi i država i sistem, ko god da je na vlasti ...a zanimljivo da oni koji se žale na sistem i državu upravo im smeta tamo gde država i sistem postupaju kako treba

Znači niti im je do ove države niti do sistema u njoj.. već naprotiv

Ista scena kao u Poljskoj i Nemackoj je u Madjarskoj, par puta sam doziveo scenu, Budimpesta, zakrcena ulica cela hitna pomoc, svi se sklanjaju i prave prolaz po sredini ( tako je najlakse ).... Gledam ove dijabole u Americi, tacno ih zabole da mrdnu dupe a onda kukaju kako im je zdravstveni sistem los....

Back