KOKETIRANJE

Meni je Smokva smizla.

Bako, nemoj da mi pojasnjavas pojmove koji su mi sasvim jasni a teoretski bogami, gnoseoloski posmatrano, egzaktni nisu:)
Kako pravim razliku izmedju otmena i elegantna, pametna i obrazovana, fina i ljubazna, tako mi se ne podudara ni smizla sa flertusom...kod mene su i ucitelji slabo prolazili, ne mirisem ton kojim mi se pojasnjava ko prvacetu jer svako ima svoje objasnjenje i svako je u pravu jer su procene subjektivne

hmmm, kroketiranje...

153r6uo.jpg

Meni je Smokva smizla.

Bako, nemoj da mi pojasnjavas pojmove koji su mi sasvim jasni a teoretski bogami, gnoseoloski posmatrano, egzaktni nisu:)
Kako pravim razliku izmedju otmena i elegantna, pametna i obrazovana, fina i ljubazna, tako mi se ne podudara ni smizla sa flertusom...kod mene su i ucitelji slabo prolazili, ne mirisem ton kojim mi se pojasnjava ko prvacetu jer svako ima svoje objasnjenje i svako je u pravu jer su procene subjektivne

...Izvini, nece se ponoviti...

Prvo pogrickam cokoladu sa krem bananice pa onda usisam belo.
Jedem prstima ali pecivo, pite i ribu.
Umem, dok kuvam a nesto mi zafali, da brasnjava odem do prodavnice.
U bebi dolu izadjem na ulicu da prospem smece.
Kada jedem sa nekim bliskim, volim nekada da mu ukradem zalogaj iz tanjira.

Kod drugarica... Samo kod jedne, ne podnosim srkanje (u njenom slucaju kafe).
Kakva je ovo koketa! Sa K. :)

Poslednja izmena:
Koketiranje je....
-umetnost uspostavljanja kontakta i razbijanje barijera izmedju ljudi
-deo zabave,druzenja i upoznavanja ljudi
-vestina odrzavanja razgovora
-vestina da se drze vrata otskrinuta,ali da se ne bude potpuno dostupan
-ovladavanje privlacnoscu kojoj se ne moze odoleti
-pokazivanje drugima da vas zanimaju i budjenje njihovih simpatija prema vama
-otvorena je i jako pozitivna
-zna da se nece svideti svima,ali sve ljude vidi kao zanimljive......
Pa...drage dame umete li da koketirate?Kako to radite? Diskretno ili....?:flert:
:)

Samo da Te pozdravim.
Uvek otvoriš lepu temu

Koketiranje je....
-umetnost uspostavljanja kontakta i razbijanje barijera izmedju ljudi
-deo zabave,druzenja i upoznavanja ljudi
-vestina odrzavanja razgovora
-vestina da se drze vrata otskrinuta,ali da se ne bude potpuno dostupan
-ovladavanje privlacnoscu kojoj se ne moze odoleti
-pokazivanje drugima da vas zanimaju i budjenje njihovih simpatija prema vama
-otvorena je i jako pozitivna
-zna da se nece svideti svima,ali sve ljude vidi kao zanimljive......
Pa...drage dame umete li da koketirate?Kako to radite? Diskretno ili....?:flert:
:)

nije li ovo isto što i flert ?.
izvinte što pitam, neznam pa bi da naučim

nije li ovo isto što i flert ?.
izvinte što pitam, neznam pa bi da naučim
Dobro si ovo primetio, D. Sva je sreća te koketiranje nije baš tol'ko teška bolest poput flerta, ali je dijagnoza gotovo identična: flert je osetljivost na ono što neko jeste, sposobnost da se prepozna srodna duša u nekome uplašenom i odsečenom od sopstvenih osećanja, dragi moj D. Ta bolest je, na sreću, neizlečiva (što bi rek’o Kojatkin), ali, na žalost, nije ni malo zarazna (što bi rekla njegova Dr. Veca). Nasledna je. Ili urođena. Nešto kao moja ćelavost, ili Borkine plave oči, ili doctor Vecina govorrna mana. Teško će je prikriti ovi inficirani, moj druže D, možda samo privremeno i ponekad. Veći deo vremena ići će unaokolo uzalud sejući klice. Naići će, doduše, na odjek kod nekih srodnih bolesnika, ali češće (će) im se učini(ti) da nailaze na odjek kod nekih obolelih od drugih bolesti. A ti kakav si, altruističan sav, još možeš pomisliti da možeš da im pomogneš da se izleče. Plus, kakav si alav na saznavanje, još ćeš i poverovati da kokete, to jest flertuše - žele da se izleče. Međutim, ako te to plaši, znaj da ima još teških i neizlečivih bolesti, koje su raširene kao zaraza, a nisu zarazne: egoizam, sebičnost, razni strahovi i tripovi.
Poenta: nikome nema pomoći. Ni nama, emotivnim predatorima, ni njima flert-koketama.

Back