Кокеин

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
Имам питање за људе у вези/браку, и за оне ван везе, брака, ма нек пише ко хоће кога боли....

Да ли размишљате о томе док имате неког поред себе да ли је то заиста најбоље што можете, највише, да ли се негде крије неко можда ко ће вас више задовољити, насмејати и то?

Ви слободи чекајте одговоре па пљујте... Шалим се... И за слободне исто питање ако су имали некад неког поред себе...

Или сте у фазону "кад имам нешто што ме задовољава што бих тражио/ла боље?" , па ви сад пишите тако то... Шта знам...

Имам питање за људе у вези/браку, и за оне ван везе, брака, ма нек пише ко хоће кога боли....

Да ли размишљате о томе док имате неког поред себе да ли је то заиста најбоље што можете, највише, да ли се негде крије неко можда ко ће вас више задовољити, насмејати и то?

Ви слободи чекајте одговоре па пљујте... Шалим се... И за слободне исто питање ако су имали некад неког поред себе...

Или сте у фазону "кад имам нешто што ме задовољава што бих тражио/ла боље?" , па ви сад пишите тако то... Шта знам...

Možda ima i bolje i više, ali ja kao i kada konstruišem nešto, pa kažem - možda ima i bolje od ovog, ali ja sam našao najbolje rešenje.

Možda ima i bolje i više, ali ja kao i kada konstruišem nešto, pa kažem - možda ima i bolje od ovog, ali ja sam našao najbolje rešenje.

А како можеш бити сигуран да је баш најбоље решење? Можда некад нађеш боље? И ј б г нису људи машине, од машине знаш да очекујеш то и то и крај..

uvek ima bolje ali se ne trazi dok to sto ima odgovara i izvlaci maximum, a dodje i vreme da se covek skrasi pored najboljeg izbora u poredjenju s usputnim

А када је то време? Кад хваташ неке задње возове, кад ти опадају шансе за успутно? Кад?

А како можеш бити сигуран да је баш најбоље решење? Можда некад нађеш боље? И ј б г нису људи машине, од машине знаш да очекујеш то и то и крај..

Možda nisam lepo rekao: proglasim svoje rešenje za najbolje i jeebite se svi ostali :aha2:

Možda nisam lepo rekao: proglasim svoje rešenje za najbolje i jeebite se svi ostali :aha2:

Иако се не слажем ок, поштујем... Јер могу ја рећи за голф да је најбољи, ал то не значи да то и јесте најбоље јер бентлија нисам ни зовио...

kad isprobas ponude i vidis kakvih mentola ima onda trazis manje zlo..mislim kad si svestan svega ne mozes dizati kriterijume jer vecina blene u mobilni pa je za otpis

Не мислим да треба гласати за мање зло, већ за веће задовољство...

Иако се не слажем ок, поштујем... Јер могу ја рећи за голф да је најбољи, ал то не значи да то и јесте најбоље јер бентлија нисам ни зовио...

Nisam ga ni ja zovio :hahaha: Ok, zezam se malo. To ti je za mene kao potrega - kad sam našao, umorio sam se od traženja i onda ne trežim dalje. Eto, tako nekako. Nađenim sam Bogu hvala, zadovoljan i to bi bilo onda to. Pretraga obustavljena.

nemam potrebu da moram u svakom danu svog zivota da budem par
u citavom svom zivotu samo sam jednom bila u vezi sa osobom koja me u tom trenutku nije ispunjavala i sa kojom nije trebalo da provedem toliko vremena
imam kriterijum - kad se preklopim sa nekim ko ga ispunjava, i ciji ja ispunjavam - zajedno smo
u zivotu mi je bitan kvalitet i sadrzaj
nije forma i kvantitet
dok je nesto dobro, u tome smo i to traje
da li mesec dana ili deset godina - zavisi samo od nas
i u tom trenutku nemam dilemu da li negde postoji neko ko je bolji za mene

Bila sam u dugim vezama, i umem da trajem. Zaista sam verovala za svakog, da je on onaj pravi, s kojim ću da zasnujem decu, brak, topao porodični dom. Dubinski sam svakog na takav način volela, tome se nadala i o tome čeznula. Svaki put kada sam bila s nekim u vezi, on je jednostavno bio meni sve moje najlepše, najdivnije i najsmelije. Ono što je mom srcu drago bilo. Možda to i ne valja, ali ja sma tako mislila, osećala i na takav način se ponašala.

Možda se sada okrene. Baš po onom principu, da sada neko nađe mene.

Ja sam to volela, ljubila i čuvala, sve dok je takvim htelo da se zove, ima i misli. Kada više nije htelo, molim lepo. Mene više nema i to je to. Nisma nikada htela preko hleba pogaču.

:bye:

Nisam ga ni ja zovio :hahaha: Ok, zezam se malo. To ti je za mene kao potrega - kad sam našao, umorio sam se od traženja i onda ne trežim dalje. Eto, tako nekako. Nađenim sam Bogu hvala, zadovoljan i to bi bilo onda to. Pretraga obustavljena.

Ок, не тражиш даље, али шта ако ти се нађе, избије испред тебе тај твој бентли, шта онда?

da...često...

u principu se ne upustam lako i bilo kakve odnose
sto znaci da onog trenutka ako sam sa nekim o drugima ne razmisljam
i da postoji bolje ne zanima me

Opustanje i uljuljkivanje moze da se osveti, osecaj sigurnosti, kome naginju naivni, se najcesce pokaze laznim i posle bude kuku lele, fakat je da svako najvise voli i ceni sopstvenu guzicu i gleda sebi da ugodi trazeci ono najbolje, znaci non stop se trazi bolje...

:) pa realna sam i znam da sam srecna sto je on samnom, ne mislim ni da sam savrsena i da sam nezamenjiva....znam mu kvalitete i mane i opet ga postujem i volim....dok god je tako nema brige oko toga da sam alava na drugog....gubitak postovanja i poverenja bi neminovno vodilo i do toga da se preispitam zasto sam sa njim....

Sta da ti kazem sine na ovo. : ))
Prvo odgovor zavisi sem od licnog stava i shvatanja i u kojoj je fazi osoba zivotnoj, porodicnoj i da li je poprilicno zadovoljna ili ne.
Ajd recimo da kazemo da je zadovoljna, koliko god to zvucalo diskutabilno i da je udata/ozenjena, aj prvo sa tog aspekta da odgovorim posto je na pocetku za takve osobe bilo i pitanje jer ipak je veza nesto drugo, a kombinacija deseto...e...

Znaci ako sam udata i zadovoljna ne ramisljam nista vise da li i kako bi i kad bi bilo sta bi bilo, a zasto? Jednostavno do te faze stigne covek i ne pitaj zasto, on/ona odlucio je da je to to i to bi bilo to, svako trazenje boljeg u tom momentu bi se krsilo sa nekim moralnim normama i govorilo o slabosti istog pogotovo ako tu ima dece, a pod uslovom da sve funkcionise poprilicno dobro.

Ako je veza u pitanju to bi razmisljanje moglo da prodje, opet zavisi i od duzine i kvaliteta veze i zrelosti partnera i spremnosti ili ne za neki zajednicki zivot.

A sve ovo pre svega zavisi od toga na sta je osoba spremna i sta trenutno u zivotu zeli...

A iskreno ovo pitanje koje se odnosi na vezu, a pre svega brak ne moze se uporediti sa ostalim zivotnim zeljama i borbom i motivacijom za boljitak sutra na isti nacin.

Ono sto zaboravih je da uvek zelim vise i bolje ali pre svega od sebe i od nekog recimo mi izabranog partnera i da radim uvek na novoj inspiraciji i poboljsanju zajednickog odnosa - to da. Za to konkretno, ako sam trenutno zadovoljna postojecim i ako vidim da odnos ima smisla uvek postoji inspiracija i motivacija ka boljem ali podrazumeva se u konkretnom tadasnjem odnosu.
E tu ima smisla i realnosti taj Kokein da dodje do izrazaja bas... :)

Poslednja izmena:
Sta da ti kazem sine na ovo. : ))
Prvo odgovor zavisi sem od licnog stava i shvatanja i u kojoj je fazi osoba zivotnoj, porodicnoj i da li je poprilicno zadovoljna ili ne.
Ajd recimo da kazemo da je zadovoljna, koliko god to zvucalo diskutabilno i da je udata/ozenjena, aj prvo sa tog aspekta da odgovorim posto je na pocetku za takve osobe bilo i pitanje jer ipak je veza nesto drugo, a kombinacija deseto...e...

Znaci ako sam udata i zadovoljna ne ramisljam nista vise da li i kako bi i kad bi bilo sta bi bilo, a zasto? Jednostavno do te faze stigne covek i ne pitaj zasto, on/ona odlucio je da je to to i to bi bilo to, svako trazenje boljeg u tom momentu bi se krsilo sa nekim moralnim normama i govorilo o slabosti istog pogotovo ako tu ima dece, a pod uslovom da sve funkcionise poprilicno dobro.

Ako je veza u pitanju to bi razmisljanje moglo da prodje, opet zavisi i od duzine i kvaliteta veze i zrelosti partnera i spremnosti ili ne za neki zajednicki zivot.

A sve ovo pre svega zavisi od toga na sta je osoba spremna i sta trenutno u zivotu zeli...

A iskreno ovo pitanje koje se odnosi na vezu, a pre svega brak ne moze se uporediti sa ostalim zivotnim zeljama i borbom i motivacijom za boljitak sutra na isti nacin.

Ono sto zaboravih je da uvek zelim vise i bolje ali pre svega od sebe i od nekog recimo mi izabranog partnera i da radim uvek na novoj inspiraciji i poboljsanju zajednickog odnosa - to da. Za to konkretno, ako sam trenutno zadovoljna postojecim i ako vidim da odnos ima smisla uvek postoji inspiracija i motivacija ka boljem ali podrazumeva se u konkretnom tadasnjem odnosu.
E tu ima smisla i realnosti taj Kokein da dodje do izrazaja bas... :)

Не могу да се сложим са нечим и да не питам зашто, код мене увек има зашто... :)

И не кажем да сад као имаш жену, породицу, шта већ и као тражиш боље лупам идеш по клубовима, упознајеш сваки дан другу, али просто свестан си тога да вероватно има боље, и оно некад размишљаш о томе... Не знам како је то слабост, више је реалност јер реално на свету од 7 милијарди људи колика је вероватноћа да ћеш наћи најбоље за себе, можда сретнеш ту неку у згради и усере те а можда је не видиш никад, е у томе је фора... Знам да не можеш упоређивати кола и људе, али ево сликовитог примера, имам кола која имам, све супер, иду, функционишу одлично не поприлично добро него одлично, али ја бих опет да имам боље и веће јер знам да има и боље и веће... Но добро мене брак као такав и не интересује па ми можда зато ово и звучи нормално и логично, али зато сам и поставио тему, да видим шта други мисле...

А што се тиче другог твог поста, значи верујеш у то да може бити стално боље и боље између двоје људи који су константно заједно?

Не могу да се сложим са нечим и да не питам зашто, код мене увек има зашто... :)

И не кажем да сад као имаш жену, породицу, шта већ и као тражиш боље лупам идеш по клубовима, упознајеш сваки дан другу, али просто свестан си тога да вероватно има боље, и оно некад размишљаш о томе... Не знам како је то слабост, више је реалност јер реално на свету од 7 милијарди људи колика је вероватноћа да ћеш наћи најбоље за себе, можда сретнеш ту неку у згради и усере те а можда је не видиш никад, е у томе је фора... Знам да не можеш упоређивати кола и људе, али ево сликовитог примера, имам кола која имам, све супер, иду, функционишу одлично не поприлично добро него одлично, али ја бих опет да имам боље и веће јер знам да има и боље и веће... Но добро мене брак као такав и не интересује па ми можда зато ово и звучи нормално и логично, али зато сам и поставио тему, да видим шта други мисле...

А што се тиче другог твог поста, значи верујеш у то да може бити стално боље и боље између двоје људи који су константно заједно?
Ајде да узмемо следећи пример :)

Ти си алпиниста. Одредио си циљ - да се попењеш на највиши врх неке планине. Успео си у тој намери. Уложио си муку, труд, изванредну вољу, да се попењеш на тај дуго очекивани циљ. Ставио си заставу, како
би обележио свој тријумф. Немаш ништа изнад; ниједна планина није толико висока, ниједан врх није толико вредан тог труда као овај који си управо освојио. Мисија испуњена - више ти ништа није недостижно
у тој области.

Сада ћу да се послужим аналогијом. Имаш одређени тип жене која ти је ''циљна група''. Тражиш жену која има нпр. бујну смеђу косу, плаве очи, изванредну гузицу и праве сисе које су довољно велике
и позамашне. Значи лепа и атрактивна. Пожељно је да има и материјално завидан статус. Али је исто битно у тај ранг ставити и духовне квалитете, да поседује нешто што ће заголицати само твоју личност и
што ће те навести да је освојиш. Освојио си је. У браку сте, и имате децу. Напољу има сигурно лепших и млађих жена од твоје која је сигурно и даље лепа и поседује све оне физичке атрибуте. Али ти не пада
на памет да јуришаш на млађе месо, јер ако си се фиксирао на ову твоју, све што она има по питању естетике имају и оне. Али та особа се разликује по неком специфичном шмеку који не поседују те друге
жене. А поента и јесте да константно ''апгрејдовање'' или усавршавање чине интересантнијим ту породичну везу. Јер ако ти ниси заинтересован поред те твоје жене, лако се пребацујеш на другу дивљач, како би
нашао оно што тражиш. Тражиш други највиши могући врх који би могао да освојиш, како би се скрасио и испунио остварење животног сна.

Pitanje je bzvz
"Svak se mogao bolje oženiti
i svaka se mogla bolje udati?
Da li ?
To niko nezna.

Prošetajte po blogovina, pre dosta godina
sam otvorio temu:
"ima li neka da se nije mogla bilje udati"
ili nešto vrlo slično tome.
Posetite.
Ima raznih komentara i mišljenja.

Back