Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
.Evo dopusti da ti odgovorim posto si vec pitao i interesuje... a nema mnogo koliko vidim SUSTINSKIH odgovora... a zasto si pitao, ligicno jer i sam znas da ta zena nije u pravu.
Ta VASA profesorka je idealan primer, i dobro sto si to pitao, zasto imamo LOSE LEKARE koji rade legalna ubistva pacijenata i ljudi.
I naravno ocekuem diskusiju vezano za ovo sto budem napisao.
Prvi problem je sledeci:
1. kako je moguce da takva profesorka ima licencu, diplomu i dozvoljeno joj da radi na fakultetu i uce buduce lekre koji sutra treba da nas lece/ubivaju?
2. bilo koja droga koja povecava nivo neurotransmitera u mozgu, remeti prirodan balans, i remeti hemiju u mozgu, u ovom slucaju kokain stvara zavisnost!
To je cinjenica,
a obrazlozicu je uopsteno jer ne pise mi se esej...
Neuroni u mozgu komuniciraju preko hormona, hemikalija ili kako hocete preko neurotransmitera... ti nurotransmiteru su zaduzeni izmedju ostalog i za uzivanje - konkretno dopamin (...sex..)... DROGA povecava natprirodno lucenje ovog neurotransmitera a i ostalalih, ali samo na primer sam uzeo ovaj, za 1000% ako ne i vise posto... i tako remeti balans u mozgu..
Dalje,
ako se uzme jednom ok, bices sjeban jedno mesec dva i vise, jer ce ti posle toga trebati vremena da se mozak vrati u normalu...
Ako uzmes dva puta i to u kratkom razmaku ti si vec tesko poremetio balans i mozak se vec navikao na enormnu kolicinu neurotransmitera i TRAZI, mozak TRAZI drogu da bi ogao da f-jise jer se navikao na povecanu kolicinu hormona... ZNACI prost da moze i obicna budala A I TA TVOJA PROFESORKA da razume zasto je zavisna i bilo koja droga a I LEKOVI!!!
Znaci ta tvoja profesorka treba da spali diplomi i da se istera sa radnog mesta..
svemoguci i sveznajuci, ti ne kapiras....

Prema tome, kokain se svakako ne može porediti sa sladoledom!

Dr Andrew Hough
PLJESKAVICA, CIPS I KOBASICA IZAZIVAJU ZAVISNOST I KRIZU U RANGU HEROINA
http://www.telegraph.co.uk/health/h...-food-as-addictive-as-heroin-and-smoking.html
nijedan narkoman nece priznati ni sebi ni drugima da je narkoman
ja te razumem duduk, ali istrazivanja su istrazivanja .... a navika je navika, bila ona i u rangu teskog narkotika