Kokain i alkohol odomaćeni na domaćoj sceni...

******, ne mogu da verujem, kad narod prica da je to zanimanje radi novca, mislim ono moj tast koji je sa sela tako prica...
Имаш ти ко тако размишља у младости, да се касније обезбеди па форсирају ту школу. Имаш људе којима је то позив,који су то знали да желе од малена не због новца,као например Ђоковић, као мали је знао да ће бити првак света, желео је то.

Pogledajte prilog 1269965

Doticali smo ovu temu već nekoliko puta, ali evo sada imamo i mišljenje lekara koji leči
zavisnike, psihijatra Ivice Mladenovića...

Pre nekog vremena, novine su nas danima bombardovale slikama Stefana Đurića Raste i
Baneta Vidakovića i pričama o njihovom navučenošću na kokain, heroin i ko zna šta još...
Čitali smo da su imali u posedu drogu za ličnu upotrebu, ali su morali da dokažu da se nisu
bavili i dilovanjem...

Rasta je odležao neko vreme u zatvoru, a Bane je kažnjen novčano...

Pogledajte prilog 1269970Pogledajte prilog 1269971Pogledajte prilog 1269972
Pogledajte prilog 1269973

Dr. Ivica Mladenović

I da ponovim:

Pogledajte prilog 1269974

Neću da kažem: jadni ljudi...
Hoću da kažem: jadne njihove porodice, deca, prijatelji, kolege, jadni mi kao njihova publika... jadna zemlja koju oni
vode i predstavljaju, jadne kuće Božije i stado u njoj...

:sad2:
:sad2::sad2::sad2::sad2:

Da li se sećate Sergeja Trifunovića i vremena kada je nakokan dolazio na predstavu?
Do zadnjeg momenta se nikada nije znalo da li će se predstava održati, da li će Sergej
doći da odigra svoju ulogu, ili će se predstava otkazati...
Mislim i nadam se da je on radio na svom lečenju...

Pogledajte prilog 1269975
Najgore je što nema kazne nego su medijski aktivni kao da su im našli teglu meda. Tu teglu meda da ukradeš na pijaci dobićeš veću kaznu od njihove. Sramota!

Skoro da ne verujem...
Mada je danas ama baš sve moguće... SVE!
Za neke je to kao voda. Ili šećer.
Za nas ne nelegalne narkomane je to ipak otrov.

Svi smo zavisnici od nečega, moral i način života određuje šta smatramo da nam je potrebno a šta ne.

Kafa je otrov pa je legalna. Ali kao što bi neko pravdao kafu, tako se mogu i narkotici. Doza je važna. Zavist je . . .

Nelegalno je slatko kad ti život gorak.
A popovi, policajci, pevači, pravnici, političari su prvo kakvi takvi ljudi pa onda sve ostalo...

1671099754001.png

Back