Koka kola

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.715
Ne pijem je skoro nikad i danas mi nesto dodje da kupim limenku.Kad ono uvoz iz Ukrajine,Kijev.
Je li moguce da se uvozi koka kola bas iz podrucja gdje postoji radioaktivno zagadjenje (nemojte mi reci da ga nema tamo vise )?
I zar mi nemamo svoje fabrike i ne moze se kod nas praviti? A pravi se koliko znam.
Doduse i u BiH je fabrika u Hadžićima kod Sarajeva, koje je poznato po tome što je bombardovano radioaktivnim uranijumom.
Da li je to možda tajni sastojak koka kole? 😁
Nego,kupujete li je i pijete li je cesto?

Ne pijem je skoro nikad i danas mi nesto dodje da kupim limenku.Kad ono uvoz iz Ukrajine,Kijev.
Je li moguce da se uvozi koka kola bas iz podrucja gdje postoji radioaktivno zagadjenje (nemojte mi reci da ga nema tamo vise )?
I zar mi nemamo svoje fabrike i ne moze se kod nas praviti? A pravi se koliko znam.
Doduse i u BiH je fabrika u Hadžićima kod Sarajeva, koje je poznato po tome što je bombardovano radioaktivnim uranijumom.
Ponekad da
I prija mi tada
Originalno je nastala kao lek za varenje
Najviše mi i prija ako nekad zatreba nešto da se malo svari

Obično limenku kupim

Zero nikako!!!!!
Kažu da je još gore đubre od obične

Nisam je pila godinama i nešto me nikad ne povuče želja da je kupim.
Ipak, ovog leta sam par puta imala žešći poriv za Koktom zbog nekog teško objašnjivog osećaja da mi nedostaje nešto tako - ledeno i iskričavo da me ''razgali''. Ali, to je par puta za celo leto.
Kokta mi ima lepši miris, kao na vanilu, i specifičnu aromu, ne sadrži kofein, nisam primetila nikakve promene u kvalitetu otkad znam da postoji, a i poreklom je iz komšiluka, pa eto... ako već mogu da biram između dva zla, ja biram.

Kad pijem kolu ne tera me da popijem još ali kad pijem sok od jabuke, kruške ili borovnice ja popijem celu flašu a još bih mogao. Najviše jednu čašu kole mogu da popijem za ceo dan jer bukv nije ukusno pored toliko šećera.

Ne kupujem i ne pijem!

Lijrci se,ali se prethodno i dobije od nje.
Ne bih o tome.
Inace,imam kolegu koji svakodnevno pije kolu litrima.Kakav li je njegov zeludac? 🙂
Ma da prvo dobijes, a onda lecis :P
Radijacijom se dobijaju genetske mutacije, recimo ako si izlozen 5 i vise godina, recimo ako si
radio u nuklearnoj elektrani pa ti se radjaju deca sa zakrzljalom rukom, gluva i slicno, opadne kosa.
Ali niko jos nije dobio rak od radijacije :P

Ma da prvo dobijes, a onda lecis :P
Radijacijom se dobijaju genetske mutacije, recimo ako si izlozen 5 i vise godina, recimo ako si
radio u nuklearnoj elektrani pa ti se radjaju deca sa zakrzljalom rukom, gluva i slicno, opadne kosa.
Ali niko jos nije dobio rak od radijacije :P
Ne bih bila tako sigurna.
Pomenuti Hadžići, gdje se pravi bosanska koka kola su poznati po velikom obolijevanju njihovog stanivništva od raka, baš zbog bombardovanja u toku rata.

Ne bih bila tako sigurna.
Pomenuti Hadžići, gdje se pravi bosanska koka kola su poznati po velikom obolijevanju njihovog stanivništva od raka, baš zbog bombardovanja u toku rata.
A cuj moj kolega radio u vinci jedno godinu dana, nosio uranijumske sipke, eto ga troje dece, ni kosu nije izgubio :P
Kad je bio Cernobil, Beograd je sijao od radijacije, pogotovo travnjaci pa niko nije pravio paniku da ce se dobiti rak :P

A cuj moj kolega radio u vinci jedno godinu dana, nosio uranijumske sipke, eto ga troje dece, ni kosu nije izgubio :P
Kad je bio Cernobil, Beograd je sijao od radijacije, pogotovo travnjaci pa niko nije pravio paniku da ce se dobiti rak :P
Sigutno je te sipke nosio golim rukama.😉
Nko nije pravio paniku,ali su mnogi dobili.
Uostalom,postoje valjda i naucne studije o tome.
Ali to ovde nije tema.😉
Vratimo se koka koli.

Sigutno je te sipke nosio golim rukama.😉
Nko nije pravio paniku,ali su mnogi dobili.
Uostalom,postoje valjda i naucne studije o tome.
Ali to ovde nije tema.😉
Vratimo se koka koli.
koje naucne studije? Aj veruj u gliste, ja ti ne mogu pomoci :P
Koliko znam, od radijacije stiti samo metar debeli zid od olova :P
Da radijacija izaziva rak svi koji se Suncaju na plazi bi pomrli od raka :P

koka kola i slični napici su izmedju ostalog smrt za zube, što bi rekao moj zubar "ubica zubne gledji" i to ne najviše zbog šećera nego zbog kiselina koje odmah po konzumiranju napadaju gledj i "razmekšavaju" je. a problem je ako neko posle toga i opere zube jer je razmekšana na mikro nivou i onda godinama totalno može da se skine, da se dodje do dentina.
zato posle koka kole ne perite odmah zube nego najbolje izmućkati dobro usta mlakom vodom da se makar malo skine ph kiselina

Back