mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.846
Svi kažu da je naša koca najbolja jer je rokaju sa gaziranjem a zašto to rade pa moraju loši putevi po srbiji puni rupa i koca se bućka mnogo i nestanu mehurići.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veruj mi da je nasa kola slaba ,puna secera ....da si pio ovu sto sam ja,ono je bas bilo jako ...Svi kažu da je naša koca najbolja jer je rokaju sa gaziranjem a zašto to rade pa moraju loši putevi po srbiji puni rupa i koca se bućka mnogo i nestanu mehurići.
Зар не пропадају цеви од тога ?ne pijem ni kolu ni pepsi, nemam pojma ni ukus kakav je..mislim, osjetim ga jedino kad prospem u wc solju, da izgrize dobro..
Уништава желудац али не диже шећер. Има вештачке заслађиваче и ортофосфорну киселину.Ja pijem zero bilo sta merio sam secer i ne dizu.
Moraš da se uzemljiš kad piješ Koka-Kolu.Kakav ti to komunisticki youtube![]()
Je li ako piem koka kolu u faradejevem kavezu jel ce da mi bude lose ?
Bolesti beze radnim danima.Popi kole mbrale.
Salim se , jednom nedeljno 2 litre i dosta ti je , furaj zdrav zivot sem za vikend.
Treba kad si sa djevojkom da pijeś raso od kiselogbkupusa ,em je zdravije em ćeś ostavit utisak kod voljene osobesta je bre ovo ljudi, na sta ovo lici? ajde nije losa kad odes u kafic pa otvoris onu staklenu bocicu, ali ovo u plastici brate....jel ste pili skoro? pa nakon prvog otvaranja od nje nema nista, nije gazirano. kao neko vodu da sipao, jel realno ovo? ja ne znam jel svuda ovako ili samo u Srbiji, oni ce izgubiti licencu ako krenu prijave. kad smo kod licenci, jel znate da je Pepsi izgubio licencu kod nas? nece ga vise biti
Treba kad si sa djevojkom da pijeś raso od kiselogbkupusa ,em je zdravije em ćeś ostavit utisak kod voljene osobe
U Srbiji su pokvarili sve śto je moglo ,hranu ,vodu ,piće ,rakiju,pijemo smrad i jedemo leśine ,ali neka nama sloge
Од газираних само швепс битер лемон брутално најукуснији газирани сок.Ja gazirano ne pijem uopste ,poslednje sto sam pio je bio Shweppes i Fanta ....
Јокић гуарана је исто много штетна за јетру?? Често је пијем.Освежава и буди ујутроEn piće je tek smrt za jetru...
A tek heroin...En piće je tek smrt za jetru...