Koka kola bodovi

Ti si bre žešći maler.
Ja igram koka kola nagradne igre godinama i nikad nisam imala problema. Sve šerpe, tiganji,tepsije, lonci,džezve u kući su mi stigli preko njihovih nagradnih igara. I to kvalitetno posuđe metalac. Imam i velike tanjire za picu od arkopala.
Prošle godine, između ostalog dobila sam prelepu jelku ove sam naručila i njihove ukrase, doduše kasno sam sakupila dovoljno poena pa će stići tek u januaru.
Ja sam isto njihovu jelku narucila prosle godine, okitili smo je prelepa je! Grane su baš guste i stvarno je kvalitetno. Doduse kvalitet posudja im je varijabilan, ali mislim da nema sta nemam od koka kola posudja, služe me svakako 😂 ja sam isto sad uzela ukrase stizu januara jedva cekam da ih vidim 😍

Ja sam isto njihovu jelku narucila prosle godine, okitili smo je prelepa je! Grane su baš guste i stvarno je kvalitetno. Doduse kvalitet posudja im je varijabilan, ali mislim da nema sta nemam od koka kola posudja, služe me svakako 😂 ja sam isto sad uzela ukrase stizu januara jedva cekam da ih vidim 😍
Ma trebala sam ja prvo njih da naručim ali keva zapela da prvo skupim njoj za fenjer i jastučiće :roll:
Uopšte mi nije jasno šta će joj fenjer. :roll:

Back