Koka kola bodovi

Pozdrav svima, ne znam da li je ovo dobra tema da pišem. Fale mi bodovi za coca cola nagradnu igru, skupljam za one ukrase 🥹 ako neko ima višak bodova da posalje bila bih prezahvalna 🤎 unapred hvala
Mjok. To sve namešteno, al hajd.
Rado bih poslala al ne pijem kolu.
Neka šalje ko ima a ne treba mu. Da se ne baci. Sa srećom:D

Žena i ja smo prestali da pijemo koka kolu otkad su drastično poskupeli od mene neće jedan dinar videti. Uopšte sve gazirano smo izbacili. Cedimo sokove i pijemo kafu/čajeve.

Što se teme tiče skupljali smo čepove, bodove, nalepnice i nikada ništa od koka kole nismo dobili jer su prevaranti! Uvek na kraju zavrnu kupce!

Žena i ja smo prestali da pijemo koka kolu otkad su drastično poskupeli od mene neće jedan dinar videti. Uopšte sve gazirano smo izbacili. Cedimo sokove i pijemo kafu/čajeve.

Što se teme tiče skupljali smo čepove, bodove, nalepnice i nikada ništa od koka kole nismo dobili jer su prevaranti! Uvek na kraju zavrnu kupce!
Sto se tice cena slazem se, cene su apsurdne i tek sam od skoro pocela da pijem cisto zbog ovih nagrada.

Nisam imala problema sto se tice nagrada koje se narucuju, uvek su stizale uredno, jednom sam cak greskom dobila i visak. Ali one na srecu su katastrofa!! Nikad nisam mogla da iskoristim tzv poklon kartice..

Ti si bre žešći maler.
Ja igram koka kola nagradne igre godinama i nikad nisam imala problema. Sve šerpe, tiganji,tepsije, lonci,džezve u kući su mi stigli preko njihovih nagradnih igara. I to kvalitetno posuđe metalac. Imam i velike tanjire za picu od arkopala.
Prošle godine, između ostalog dobila sam prelepu jelku ove sam naručila i njihove ukrase, doduše kasno sam sakupila dovoljno poena pa će stići tek u januaru.

Ti si bre žešći maler.
Ja igram koka kola nagradne igre godinama i nikad nisam imala problema. Sve šerpe, tiganji,tepsije, lonci,džezve u kući su mi stigli preko njihovih nagradnih igara. I to kvalitetno posuđe metalac. Imam i velike tanjire za picu od arkopala.
Prošle godine, između ostalog dobila sam prelepu jelku ove sam naručila i njihove ukrase, doduše kasno sam sakupila dovoljno poena pa će stići tek u januaru.
Ja sam dobila pre vise godina neke poklone od coca cola nagradne igre, ne secam se tacno sta, nije ni bilo skoro..

Inače mislim da bi trebala da postoji ovakva tema i za ubuduće.
Ja sam često tražila pomoć forumaša preko raznoraznih kafana :lol:
Sad su ovde napravili glupost, kafane su zabačene, promenjeni su naslovi, ne znam više ni gde ulazim pa retko i zalazim po njima

Back