Koju spravu uzeti?

Wizzzz

Aktivan član
Poruka
1.057
Pozz svima.
Imam 16 godina. U teretanu idem oko godinu dana, a zgibove i sklekove radim oko 3 godine (nesto na foru street workout-a).
Trenutno sam sakupio 160 evra i zanima me koju bi spravu mogao da kupim za te pare.
Neku spravu npr. krostrenazer i slicno, sto bi mi pomoglo oko vezbanja misica i topljenja kalorija.
Napisite mi koja bi mi sprava bila ok i obrazlozite mi ako vam nije problem.
Hvala u napred. :)

brate ja ne znam na sta ti mislis ,ja mislim na kombinovanu spravu tipa gladijator to je univerzalna sprava
Gladijator-sa-dodatkom-fitnes-sprava-_slika_O_1061832.jpg

Bucice podesive 2 komada
Bucice hexagonalne 1 za bacanje kao kamen sa ramena (ako ti je zgodnije nego kamen), mozda dve pa koristis umesto sklekera (moraju biti teze)
medicinska lopta 4-6kg
kanap za skakanje
vratilo
tocak
elasticne gumene trake razlicitih otpora
gymboss
Mada vecina ovih stvari nisu potrebne, ali daje raznovrsnost vezbi,
Sto se tice sprava jedinu koju ganjam da nadjem polovnu (skupa je nova) je http://www.schwinnfitness.ca/schwin...ovr~3550012/Schwinn+Airdyne+Exercise+Bike.jsp cim se pojavi na craiglistu vec ode :(

Ne kupuj taj smesni trenazer .

Gladijator - 99,9% ljudi koji ga kupi, skuplja im prasinu. Niko jos do sada nije kupio gladijator i da vezba na njemu duze od godinu dana.

Oglasi puni polovnih a "skoro nov" gladijatora, bas iz tog razloga...... Sajle su tanke i smesne, i brzo pucaju, ima malo KG tegova na njima, brzo se rasklate i rasrafe metalni delovi......

jednom recju bacanje para....Ulozi te pare bolje u teretanu na duze vreme i u suplementaciju i bog da te vidi

kakvo duze vreme to je max godinu dana da plati
gde moze za te pare jos i suplementi koji mu uzgred nisu ni potrebni
pola od tog vremena nece ni ici u teretanu a gladijator je dostupan 24/7
plus komfor vezbanja u mirnoj atmosferi
samo za 150 eur tesko da moze neki pristojan,ustekaj bolje jos malo za neki jaci

Gladijator je odlična stvar, barem po mom i po iskustvu još nekih ljudi koje znam, međutim činjenica je da većini ljudi skuplja prašinu, prvenstveno jer su lenji da treniraju kada je sprava uvek pored njih..
To je samo jedan od razloga što je teretana najbolje rešenje, uostalom, u teretani se mnoogoo više postiže. :)

Back