Koju seriju gledati

KizzAx

Primećen član
Poruka
551
Pozdrav svima, nisam bas siguran u kojoj temi postaviti ovo pitanje, pa sam izabrao ovu jer kao "opusti se" kontas hehe..
Moje pitanje je sledece,
Koju seriju gledati a da zadrzi fokus na istu, dosta preporuka sam dobio poput "Game Of Trones" "One Houndred (100)" i jos dosta, hteo bih i da cujem neku vasu preporuku, posto na ovom forumu brojimo lepi broj clanova...
P.S zanr da bude pretetetno akcija, naucna fantastika, misterija, zaobicicemo horror, komedija, romantika i ti fazoni..
Unapred hvala na sudjelovanju misli.

Pozdrav svima, nisam bas siguran u kojoj temi postaviti ovo pitanje, pa sam izabrao ovu jer kao "opusti se" kontas hehe..
Moje pitanje je sledece,
Koju seriju gledati a da zadrzi fokus na istu, dosta preporuka sam dobio poput "Game Of Trones" "One Houndred (100)" i jos dosta, hteo bih i da cujem neku vasu preporuku, posto na ovom forumu brojimo lepi broj clanova...
P.S zanr da bude pretetetno akcija, naucna fantastika, misterija, zaobicicemo horror, komedija, romantika i ti fazoni..
Unapred hvala na sudjelovanju misli.

Altered carbon.

Evo ti nekoliko preporuka

Banshee- Akcija

The Americans- Ako voliš špijunsku tematiku, i generalno sve vezano za dešavanja između Amera i Rusa za vreme hladnog rata.

Gangs of London- Akciona mafijaška serija, krvi do kolena, tabačina non stop.

Black Mirror- Naučno fantastična serija sa primesama crne komedije, odlična.

Psych- Krimi komedija, veoma zabavna serija.

The Resident Alien- Naučno fantastična komedija, isto veoma zabavna serija.

Back