Liza Dennis Domaćin Banovan Poruka 3.703 13.08.2007. u 11:19 - KOJU MUZIKU VAM SLUSAJU STARCI ??? #276 *RHCP 4ever*: Mama ti je EXTRA zbog Peppersa... :-D Kliknite za proširenje... Hvala, ali moja mama ne slusa Pepperse. 8-)
*RHCP 4ever*: Mama ti je EXTRA zbog Peppersa... :-D Kliknite za proširenje... Hvala, ali moja mama ne slusa Pepperse. 8-)
C Che Guevara rules Početnik Poruka 13 08.09.2007. u 18:07 - KOJU MUZIKU VAM SLUSAJU STARCI ??? #277 ma cale mi je opicen slusa sve i metal i rock i jazz (ali najvise jazz)!!!Mama ne moze da smisli metalce i vecito se cudi na koga sam ja lol!
ma cale mi je opicen slusa sve i metal i rock i jazz (ali najvise jazz)!!!Mama ne moze da smisli metalce i vecito se cudi na koga sam ja lol!
papaj@ Ističe se Banovan Poruka 2.750 08.09.2007. u 18:09 - KOJU MUZIKU VAM SLUSAJU STARCI ??? #279 Che Guevara rules: ma cale mi je opicen slusa sve i metal i rock i jazz (ali najvise jazz)!!!Mama ne moze da smisli metalce i vecito se cudi na koga sam ja lol! Kliknite za proširenje... ja bih isutao kevu
Che Guevara rules: ma cale mi je opicen slusa sve i metal i rock i jazz (ali najvise jazz)!!!Mama ne moze da smisli metalce i vecito se cudi na koga sam ja lol! Kliknite za proširenje... ja bih isutao kevu
Fakje Primećen član Poruka 854 08.09.2007. u 18:55 - KOJU MUZIKU VAM SLUSAJU STARCI ??? #280 Liza Dennis: Hvala, ali moja mama ne slusa Pepperse. 8-) Kliknite za proširenje... Pa nije reko tebi, mentolko! Moji slusaju Gucu!
Liza Dennis: Hvala, ali moja mama ne slusa Pepperse. 8-) Kliknite za proširenje... Pa nije reko tebi, mentolko! Moji slusaju Gucu!