Koju mikrotalasnu da kupim?

Do sada sam ih promenila 3. To ti je kao sijalica, ili radi ili ne radi. Suština je u tome da se nakon kraćeg vremena svaka mikrotalasna koristi samo za podgrevanje i neko kraće kuvanje...poput pudinga ili fila za kolače, eventualno krompira u ljusci bez vode. Svi roštilji, delovi za pečenje...vrlo brzo prestanu da se koriste.
Moja preporuka je što jednostavnija, ali da ima jaču snagu koja može da se podešava, sve ostalo je nebitno.

ne bre. ako mi se zena zaposli onda je pitanje rucka na dnavnom redu, hitno
Ma da, postoje one zamrznute varijante kompletnog ručka što se ubaci u mikrotalasnu na deset minuta i sve ima tu i prilozi i glavno jelo...sve, mada nije bas najzdravija varijanta. Mađari to, recimo, redovno koriste, obroci izađu oko 3 evra u proseku.
Meni mikrotalasna služi da podgrejem, na primer, pasulj. Ne moram da uključujem ringlu, presipam u šerpicu, mešam, čekam, posle perem svo to suđe. Jednostavno sipam u tanjir iz frižidera i za minut gotovo, podgrejano. Mleko, čaj, neskafa...ne znam drugačije da pripremim. A gde su još topli sendviči...

Ми смо добили МТР кад смо се "узели", што би куповао, ако ниси већ у браку.
Није нека фирма, мислим да је онај Нео или Елин, нешто тако, неки тостер је Елин, чини ми се. Ради годинама.
Гледај да ти одговара по величини, немој неку малецку да купујеш да не буде да можеш да грејеш само шољицу млела, да унутра има ротирајући тањУр и шта још, остало од електронике - све то исто ради, али различито изгледа..Немој Горење, шта ће ти то.

Ja imam "gorenje" i prezadovoljna sam. Koristim je maksimalno, jer mi koristi za hobi kojim se bavim, i mogu da kažem da je odlična.

Prilično je velika, stane u nju plastična posuda od 4l. Koristim je za podgrevanje i kuvanje čaja i filova za torte. Ostale funkcije ne koristim, ne zanimaju me. Ali je korisna stvar, baš.

Do sada sam ih promenila 3. To ti je kao sijalica, ili radi ili ne radi. Suština je u tome da se nakon kraćeg vremena svaka mikrotalasna koristi samo za podgrevanje i neko kraće kuvanje...poput pudinga ili fila za kolače, eventualno krompira u ljusci bez vode. Svi roštilji, delovi za pečenje...vrlo brzo prestanu da se koriste.
Moja preporuka je što jednostavnija, ali da ima jaču snagu koja može da se podešava, sve ostalo je nebitno.

moja samsung mikrotalasna radi evo punih 25 godina :eek:
nisam ni svesna koliko je vremena proslo..
koristim je samo za zagrevanje vode za kafu i caj i zagrevanje hrane koja je kuvana dan ranije..
i za kokice..

Mi smo kao poklon za svadbu dobili mikrotalasnu. Koristim je isto samo za zagrevanje i radi već 5 godina. Morala bih da ustanem da pogledam marku, da me ubije čovek sad ne znam koja je, ali verujem da je Neo ili Weg, tako nešto :think:
U jednom trenutku je prestala bila da greje. Vrti i dalje, okreće se onaj tanjirić unutra, ali ne greje. Muž na internetu pogleda, na nekim forumima, nemam pojma gde, i naidje na informaciju da je samo pregoreo osigurač, valjda, i da ne kupuje drugi, nego da prespoji nešto žicama, ili tako nešto, ne drži me za reč. Uradi on tako i evo je - radi već duuugoooo, možda su i 3 godine prošle od takvog menjanja osigurača.
U svakom slučaju, on je i koristi više nego ja. Ja kad zagrevam jelo, ako mi ostane od juče, volim da prokuv na šporetu, jednostavno - da prokuva, da budem sigurna da se nije pokvarilo. Ništa što dajem deci nikada nisam stavila u mikrotalasnu. Tako da se koristi, ali umereno, mogla bih komotno i bez nje.
Dakle, moj savet, ne bacaj pare i ne kupuj preskupo.

Back