gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Samsung
Xiaomi
Huawei
Honor
Motorola
Xiaomi
Huawei
Honor
Motorola
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
По питању делова, бесмислено је о томе размишљати јер је већина телефона направљена тако да их је тешко отворити. Сваки ће издржати 2-3 године а после тога он је технолошки застарео.Samsung
Xiaomi
Huawei
Honor
Motorola
Tako je to sa drndoidima za dve godine zastari .По питању делова, бесмислено је о томе размишљати јер је већина телефона направљена тако да их је тешко отворити. Сваки ће издржати 2-3 године а после тога он је технолошки застарео.
По питању заштите екрана, избор заштитних стакала огроман је. Рецимо, мој Росо x3 pro, дошао је са фабрички залепљеним стаклом и за седам месеци коришћења нигде се није одлепило или искрзало.
Мени се Xiaomi исплати јер га након две године могу продати за 50% од куповне цене. Крајем 2018 купио сам Росо f1 за 210€ а ове године продао га за 100€ па купио Росо х3 pro за 220€.
Тако ћу и овај за две године продати или у преводу, за стотињак евра имати нов. Зашто би се замлаћивао деловима и оправкама?
Како да не. Хардвер твоје труле јабуке је бољи од мог новог хардвера?Tako je to sa drndoidima za dve godine zastari .
Dok se ti hvalis niskobudzetnim “high tech” androidom meni jabuka samo sljaka …pa ovaj 6s je godinama tukao skoro sve telefone nisu mogli da ga sustignu ni sa najnovijim procesorima ,a i danas spada u rangu srednjeg androida po brzini .Како да не. Хардвер твоје труле јабуке је бољи од мог новог хардвера?
Са вама, фанатицима бајке из Купертина, разговор је немогућ. Ти ћеш увек тврдити да је боље купити једну јабуку него килограм крушака?
Ја за доплату стотињак евра увек имам нов хардвер. Наравно, немам лого јабуке али имам нов хардвер.
Aко се не варам, ти имаш apple 6s? Он је из 2015 а то је за електронику тешка праисторија. Ок, о укусима не треба расправљати а није ни тема.
Отвори тему на којој можемо о телефонима ејпл и андроид.
Да, мој нискобуџетни телефон из 2021 је лошији од твог из 2015 јер шљака. Шљака и мој Самсунг S5 из 2014 али је технолошки застарео. Имам негде у фурди и S2 и он шљака али, рекох, у електроници је и година историја.Dok se ti hvalis niskobudzetnim “high tech” androidom meni jabuka samo sljaka …pa ovaj 6s je godinama tukao skoro sve telefone nisu mogli da ga sustignu ni sa najnovijim procesorima ,a i danas spada u rangu srednjeg androida po brzini .
Sta god da koristim ,nebitno da li je telefon ,neki drugi uredjaj ,auto …pouzdanost mi je najvaznija,ne jurim da kupim odmah nesto najnovije i sto tek treba da se dokazuje.
?Sme li ovde na forumu sme da se šalje screnshoot-ovi od nekoliko telefona ?
ne kapiram poentu tvog pisanja.Dok se ti hvalis niskobudzetnim “high tech” androidom meni jabuka samo sljaka …pa ovaj 6s je godinama tukao skoro sve telefone nisu mogli da ga sustignu ni sa najnovijim procesorima ,a i danas spada u rangu srednjeg androida po brzini .
Sta god da koristim ,nebitno da li je telefon ,neki drugi uredjaj ,auto …pouzdanost mi je najvaznija,ne jurim da kupim odmah nesto najnovije i sto tek treba da se dokazuje.
Шаљу, нико ти не брани само која је сврха?
Може да упореди и са Xiaomi 11 ultra:ne kapiram poentu tvog pisanja.
pricas o flagship telefonu.
i ja imam galaxy s6 koji mi i dan danas lepo radi ali sam ga svojevremeno zamenio sa galaxy s10 jer sam zeleo bolju kameru..
i taj moj S6 iako je napravljen pola godine pre tvog ga je tukao po svim performansama a narocito procesoru koji je osmojezgarni dok je kod tebe dvojezgarni, bolji ram, bolji slotovi za dodatnu memoriju, bolja kamera.
naravno da ce telefon od soma evra da radi i posle vise godina, naopako da nije tako.. tvoja prica je u sustini besmislena, narocito na ovoj temi.
uporedjujes flagship telefon sa obicnim povoljnim telefonima,
uporedi ga sa samsungovim flagshipom jer su u rangu cene pa da pricamo
pa dobro to bi bilo malo neuporedivo jer taj xiaomi iz 2021. a ovi telefoni o kojima smo pricali su iz 2015.Може да упореди и са Xiaomi 11 ultra:
https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=10737&idPhone2=11089
a zasto ne bi smelo?Sme li ovde na forumu sme da se šalje screnshoot-ovi od nekoliko telefona ?
Окачио сам поређење оба телефона из исте године, значи, Xiaomi mi11 ultra (март 2021) и apple 13 pro max ( септембар 2021).pa dobro to bi bilo malo neuporedivo jer taj xiaomi iz 2021. a ovi telefoni o kojima smo pricali su iz 2015.
Ne znam baš pravila foruma.a zasto ne bi smelo?
Да је то тако, шизоје би давно био у кавезу.zabranjeno je ono sta nije u skladu sa ustavom i zakonom ove zemlje i pravilnikom foruma
Ko je Šizoje ?Да је то тако, шизоје би давно био у кавезу.
Шта мислиш? Имаш три шансе да погодио?Ko je Šizoje ?
Sta je tukao ,kad ga je A9 u single coru rasturao !!!ne kapiram poentu tvog pisanja.
pricas o flagship telefonu.
i ja imam galaxy s6 koji mi i dan danas lepo radi ali sam ga svojevremeno zamenio sa galaxy s10 jer sam zeleo bolju kameru..
i taj moj S6 iako je napravljen pola godine pre tvog ga je tukao po svim performansama a narocito procesoru koji je osmojezgarni dok je kod tebe dvojezgarni, bolji ram, bolji slotovi za dodatnu memoriju, bolja kamera.
naravno da ce telefon od soma evra da radi i posle vise godina, naopako da nije tako.. tvoja prica je u sustini besmislena, narocito na ovoj temi.
uporedjujes flagship telefon sa obicnim povoljnim telefonima,
uporedi ga sa samsungovim flagshipom jer su u rangu cene pa da pricamo