Koju kozmetiku koristite?

...koristim samo osnovno...
Za umivanje, trenutno roze Vichy...necu kupiti novo kada potrosim, previse delujem izglancano....bacila sam oko na roze Biotherm
Za hidrataciju Sebamedq10...nisam previse zadovoljna, previse je vodnjikava...promenicu je sigurno
Za kosu Eucerin sampon...najblaza varijanta...ne pravi mi problem, znaci dobar je
Za telo Eucerin aquaporin...imam dzinovsko pakovanje sa pumpicom a nije da mi je po volji...
Labello koje uzinam svakodnevno, krema za ruke, neka nemacka, ne znam marku i najblazi dezodorans....to bi bilo sve sto koristim...najlepse mi koza izgleda kada je samo umivena....nesto cenim da se sve apsorbuje pa gledam bas da nemam slojeve proizvoda...piling i maske ne koristim...regenerator jednom u sto godina, neki Kene sa mirisom pomorandze za svakodnevno pranje...sto se sminke tice, uzimam malo, trosim jos manje ali gledam da nije bas krdza...tipa kupim puder jednom u godinu i kusur dana ali za sve pare, stavljam ga samo kada sebi delujem umorno i uvece kada izlazim...ja sam prava naturalizovana forumasica koja cak ni na depilaciju ne ide:lol:

U poslednjih godinu dana minimalizam strogi.

Za lice eucerin sapun i hidratantnu kremicu, a dva puta nedeljno jednu hranljivu, malo masniju.
Za telo kupka i mleko/ulje. Za stopala posebna krema. I u tasni uvek krema za ruke.
Za kosu sampon koji sama smutim, balzam posle pranja, svako trece pranje pakovanje.

Sminke bez, osim ponekad u izlasku, a i tad retko. Preko dana samo maskara i labelo/sjaj. Sad cu da uzmem i neku bb kremu, ide zima.
Rol on, parfem, lak za nokte uvek, nokti prirodni, gel trenutno ne.

Sto se tice marki, niveu ne volim, osim klasik.. sminku volim deborah, ali rabim i maybelline i max factor.. za kosu menjam regeneratore, volim loreal i jos neke profi sto mi drugarica nabavlja, ne prija mi garnier. Kremu za lice jos nisam nasla idealnu. Za kupku mi je bitno samo da je blaga, mleka menjam, ulje johnson's. Lakovi za nokte trenutno colorama.

Svasta. :aha:
Stalno nesto menjam. Sta te tacnije zanima? Nega ili "bojenje"? Lice ili telo? :lol:
Koristim tonik za ciscenje lica od Eveline Cosmetics (bioHyaluron4D) 3 u 1 i Hydra Expert kremu (dnevna i nocna).

318gMHL%2Bg8L.jpg
http://3.***************/-co-25vgzJ44/Tr0y9P7PQuI/AAAAAAAAAgA/eFk4aF1s2ks/s640/Eveline+Cosmetics+Hydra+Expert+Extremalne+Nawil%25C5%25BCanie+24h+Krem+na+dzie%25C5%2584+i+na+noc+25%252B+opakowanie.JPG

beogradjanke,dobila sam danas na poklon apotekarsku kremu i serum sa hijaluronom,proizvodi apoteka beograd
interesuje me da li neko ima neka iskustva
za apotekarsku kremu je jako skupa,bar za ove nase novosadske,al ne znam dal i pomaze

Ja bas imam problematicnu kozu lica, kombinovanu, sa tim da suvi delovi pucaju od suvoce, a na masnoj zoni sizim od mitisera. Probala sam osamsto razno raznih krema, pilinga, tonika, od bebi kreme sa cinkom, preko diora i shiseido, pa sve do nekih pravljenih "specijalno za mene". I nista. Mitiseri su tu, a opet svrbi, zateze, pecka. I onda probam Vichy idealia serum, pre nekih tri nedelje, koza je perfektna. Ujednacen ton, nema mitisera, nema peckanja... Za sada savrsenstvo. :heart:
Koristim i Lush piling, na bazi limuna, vodke i morske soli, odlican. Masku neku sam uzela u Hrvatskoj prosle godine "Pores be pure", odlicna. Nisam to vidjala ovde kod nas.
Telo... Tu posao odradi bebi ulje, nakon tusiranja namazem i onda utapkam frotirom.

Imam proizvode iz Oriflame i Avon-a.

Garnier set za negu lica - za normalnu i mesovitu kozu...

Vise volim sminku u smislu kremice, pomade, mleko za telo itd... nego korektivnu sminku ^^

Pantene za kosu, vec godinama :aha:

- - - - - - - - - -

Za telo pravim sama, na bazi kokosovog ulja.... sjajno mirise :zaljubljena:

Imam problematicno lice, pa koristim Neutrogena gel za umivanje, imam cak i Neutrogenin puder. Kupila sam u Americi zalihe, zato sto kod nas sta salju i tamo sta prodaju...nebo i zemlja.
Imam neku kremu za masnu kozu, Nivea. Za tusiranje dove gel, mleko za telo ne koristim, mrzi me da se mackam. i to je to.

Back