Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Врхунска..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad sam je baš volela, ali onda se nekako pokvarila, imala mi je ukus ersatz kafe. Kakva je sada i koju kupuješ?Ponekad kupim svezu mlevenu u kafiteriji
Imaju par vrsta, kupim najjaču ali nije nešto "wooow".Nekad sam je baš volela, ali onda se nekako pokvarila, imala mi je ukus ersatz kafe. Kakva je sada i koju kupuješ?
Svratiću ovih dana. Hvala što si me podsetilaImaju par vrsta, kupim najjaču ali nije nešto "wooow".
I ja sam probala , ne valjaNekad sam je baš volela, ali onda se nekako pokvarila, imala mi je ukus ersatz kafe. Kakva je sada i koju kupuješ?
Koji je to tip kafe i gde si kupio ?
Pa daPrilično sam nezadovoljna.
Kupila sam u Lidlu neku najskuplju tursku tipa košta duplo u odnosu na grand i vadila neke grančice. Života mi.Crveno pakovanje , početno slovo B
Da, 3 u 1, 2 u 1 isto ogavneKupih neku nes u Lidlu. Bacila sam je. Sve su im kafe odvratne.
pa to znači da je prirodna i organskaPrilično sam nezadovoljna.
Kupila sam u Lidlu neku najskuplju tursku tipa košta duplo u odnosu na grand i vadila neke grančice. Života mi.Crveno pakovanje , početno slovo B