Kоју фотеЉу да купим?

Ove su dobre,...jedina mana je što se vrte! 😁

IMG_20220228_140308.jpg

Predlog za radnu fotelju...

пре свега модни израз. али и употребљивост... i ono, da je svrsishodna na duži rok....

ова у којој сам сада, је од почетка краја, осам година, и поцепала се тек кад сам почео мало дуже да седим у њој и вртим се....

аko baš mora prebacite temu gde treba, ako je obrišete nek se krst pomeri....
predsednicku .

Bolje je da ne žuriš i da pronađeš nešto što ti zaista odgovara - i po ceni i po udobnosti.. nego da u brzini kupiš nešto što možda finansijski jeste povoljno, ali te funkcionalno skroz upropasti..

I nije istina da sve što je kvalitetno mora biti i jako skupo.. naprotiv.. lično čak imam i sasvim suprotna iskustva..
Može se naći zaista dobra fotelja/stolica za sasvim korektnu i umerenu cenu.. samo daj sebi malo više vremena i malo ozbiljnije potraži..

Bolje je da ne žuriš i da pronađeš nešto što ti zaista odgovara - i po ceni i po udobnosti.. nego da u brzini kupiš nešto što možda finansijski jeste povoljno, ali te funkcionalno skroz upropasti..

I nije istina da sve što je kvalitetno mora biti i jako skupo.. naprotiv.. lično čak imam i sasvim suprotna iskustva..
Može se naći zaista dobra fotelja/stolica za sasvim korektnu i umerenu cenu.. samo daj sebi malo više vremena i malo ozbiljnije potraži..
Može li skromnije?

Drvenu ću. Rezervna za trpezariju.

Ah...ako spremim haos istrčaću ko pileće bez mozga....Mora uživo ta potraga, ili pak potera za alatom pa sam sastaviti svoju skromnu stoličicu...lebdeču

Zašto ja? Eto to je muka Metta8....

Prilozi

• 20220301_112633.jpg
    20220301_112633.jpg
    124,4 KB · Pregleda: 4
Predlog za radnu fotelju...

пре свега модни израз. али и употребљивост... i ono, da je svrsishodna na duži rok....

ова у којој сам сада, је од почетка краја, осам година, и поцепала се тек кад сам почео мало дуже да седим у њој и вртим се....

аko baš mora prebacite temu gde treba, ako je obrišete nek se krst pomeri....
neznam sta ti kazem..................ja bi pito crnogorci.........oni imaju iskustva sa fotelje.

Back