Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.716
Ove su dobre,...jedina mana je što se vrte! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
predsednicku .Predlog za radnu fotelju...
пре свега модни израз. али и употребљивост... i ono, da je svrsishodna na duži rok....
ова у којој сам сада, је од почетка краја, осам година, и поцепала се тек кад сам почео мало дуже да седим у њој и вртим се....
аko baš mora prebacite temu gde treba, ako je obrišete nek se krst pomeri....
Malo je to.predsednicku .
Не свиђа ги се?Malo je to.
Онда купи за наслон онако веома лепоНе свиђа ги се?
Имаш пуно опција.
Ova je bila bacena kod kontejnera u Mirijevu. Dok sam nasao gde da se parkiram neko je vec pokupio.
Ovu su doneli koleginici, kaže da je extra!Ova je bila bacena kod kontejnera u Mirijevu. Dok sam nasao gde da se parkiram neko je vec pokupio.
Odakle ona kod tebe?
Pa kad sanja SPO.... @tab503Koji to mi
Ja sam u nesvrstane.
evo npr tab ti je zavuka draskovica iako je vuk ispod celzijusa![]()
Može li skromnije?Bolje je da ne žuriš i da pronađeš nešto što ti zaista odgovara - i po ceni i po udobnosti.. nego da u brzini kupiš nešto što možda finansijski jeste povoljno, ali te funkcionalno skroz upropasti..
I nije istina da sve što je kvalitetno mora biti i jako skupo.. naprotiv.. lično čak imam i sasvim suprotna iskustva..
Može se naći zaista dobra fotelja/stolica za sasvim korektnu i umerenu cenu.. samo daj sebi malo više vremena i malo ozbiljnije potraži..
neznam sta ti kazem..................ja bi pito crnogorci.........oni imaju iskustva sa fotelje.Predlog za radnu fotelju...
пре свега модни израз. али и употребљивост... i ono, da je svrsishodna na duži rok....
ова у којој сам сада, је од почетка краја, осам година, и поцепала се тек кад сам почео мало дуже да седим у њој и вртим се....
аko baš mora prebacite temu gde treba, ako je obrišete nek se krst pomeri....