- Poruka
- 47.015
Najvise volim crvenu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Def mnogo tamnih komadaProverila sam i ustanovila da najvise imam crnog odela u ormaru.
A vi?
Msm da ovo nije dobro toliko, jer se ne poistovecujem uvek sa recimo crnom ili nekom slicnom tamnijom bojom, pa me onda ta boja pojede, u pitanju raspolozenja...Def mnogo tamnih komada
Pođem u kupovinu, kažem sebi : "E sad ćeš nešto veselih boja", onda krene ono, a šta će mi, sa čim to da uklopim, a kad ću ja to da obučem... Kad otvorim orman ima tu nekog šarenila al crna dominira.pa nije meni sahrana u njemu, raznobojno je sve ali najvise ima crnih kombinacija
belo i pastelne boje, a crno mi dobro stoji ali ga najmanje imam.Proverila sam i ustanovila da najvise imam crnog odela u ormaru.
A vi?
Svejedno mi je koje boje nosim, ali verovatno i ja najviše imam crne i crvene garderobe. Ipak u poslednje vreme sam sklanjao tu garderobu, i pretvarao je u radnuProverila sam i ustanovila da najvise imam crnog odela u ormaru.
A vi?
Proverila sam i ustanovila da najvise imam crnog odela u ormaru.
A vi?
Da, primeti se i po avataru... jel si avatar sam dizajnirao ?Uglavnom neke tamnije tonove, ali naravno i plavu boju.![]()
Jok, to je grb mog omiljenog kluba. Sada imaju drugi, ali mi se više dopada stari.Da, primeti se i po avataru... jel si avatar sam dizajnirao ?
UpsssJok, to je grb mog omiljenog kluba. Sada imaju drugi, ali mi se više dopada stari.