koju biste knjigu kupili bratu, drugu, decku, muzu... :)

pa realno ako osoba čita inače mogla bi bar da naslućuješ njegov ukus
dal je u fazonu fantastika, istorija, triler
bolje se odluci za neki univerzalan asesoar ili za flašu pića
ili neki triler tipa harlan koben...
(podseti me kad me jedna lobotomisana plavuša pitala u vulkan knjižari kao "e šta muškarci čitaju, hoću dečku da kupim knjigu, ja volim ljubave priče ali šta muškarci vole???)

hahahahhahahhaa, slatko sam se nasmejala!!! odlucila sam se za strucnu stomatolosku literaturu. hvala na savetima:heart::ok:

Zato je možda ipak bolji Le Kare, on je zanimljiv i zahtevnima.

došao tako jedan što se prešaltao sa ETF-a na moju grupu na Filološkom, imali smo da pričamo kao nešto o svojoj omiljenoj knjizi, kao da se vidi kako analiziramo književno delo...on počeo o Le Kareovom "Panamskom krojaču" :lol: a profesor prevrće očima, kao da kaže odakle si ti ispao :lol:

došao tako jedan što se prešaltao sa ETF-a na moju grupu na Filološkom, imali smo da pričamo kao nešto o svojoj omiljenoj knjizi, kao da se vidi kako analiziramo književno delo...on počeo o Le Kareovom "Panamskom krojaču" :lol: a profesor prevrće očima, kao da kaže odakle si ti ispao :lol:

A profesor isto čita LeKarea, smo neće da prizna. Sto posto : )

e ovako. kada su u pitanju muskarci, nikada ne znam sta da im kupim. sada imam jedan jako bitan rodjendan, a sajam knjiga je aktuelan. tako da sam smislila da to bude knjiga. imate li predlog? inace osoba ima 22 godine. pozz :**

Ako nisi sigurna sta voli, mislim da je komplet od sest knjiga Andricevih prica ("Sarajevske price", "Price o moru", "Turske price",...) idealan (lepa uspomena i knjige za sva vremena), a posto je mlad i Bukovski je dobar izbor.

Back