Kojom rukom brišete dupe?

Kojom rukom brišete dupe?

• Levom

• Desnom

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Obrisem toalet papirom ako ima u kuci, ako ne onda uzmem novine, ako nema novina - telefonski imenik, ako nema ni toga, onda platicnu foliju za pakovanje hrane. Ako nema toga onda kamenom ili rukama, alternativno odem kod komsije da mi posudi 3 rukohvata kvalitetnog tariguza...

Onda guzicu operem u lavabou (nemam sredstava za pozlaceni bidet sa posvetom), sastruzem sve brabonjke ribacom cetkom, napuderisem, namazem samo malo hidrantnom kremom i na kraju strcnem malo kolonjske vode (ovo, doduse, zavisi od hemoroida)...

e zabole me za ovu zajebanciju "brišem papirom a ne rukom" , ja koristim u brisanju dupeta desnu ruku.
a onda se dupetom naslonim nad kadu , pustim vodu kroz tuš-ručicu , i zaperem rčma i razdeljak na dupetu , jer sam osrednje dlakav muškarac, i pomenuti razdeljak mi je
obrastao kovrdžama, pa mi je ovakva aktivnost blagotvorna u smislu higijeničnosti.

takođe sam čuo da je zapiranje rčma posle njasra , dobra prevencija protiv stvaranja ojeda
i hemoroida.

naravno ima onih koji smatraju da je zapiranje rčma isključivo obeležje muslimanske populacije... e ja sam ateista a eto opet zapiram bulju i super mi je ta ideja, jer se osećam
čistim i nadmoćnim nad ostalom ruljom koja se samo obriše dok joj se bakterije nesmetano razmnožavaju na ostacima vnago.

e zabole me za ovu zajebanciju "brišem papirom a ne rukom" , ja koristim u brisanju dupeta desnu ruku.
a onda se dupetom naslonim nad kadu , pustim vodu kroz tuš-ručicu , i zaperem rčma i razdeljak na dupetu , jer sam osrednje dlakav muškarac, i pomenuti razdeljak mi je
obrastao kovrdžama, pa mi je ovakva aktivnost blagotvorna u smislu higijeničnosti.

takođe sam čuo da je zapiranje rčma posle njasra , dobra prevencija protiv stvaranja ojeda
i hemoroida.

naravno ima onih koji smatraju da je zapiranje rčma isključivo obeležje muslimanske populacije... e ja sam ateista a eto opet zapiram bulju i super mi je ta ideja, jer se osećam
čistim i nadmoćnim nad ostalom ruljom koja se samo obriše dok joj se bakterije nesmetano razmnožavaju na ostacima vnago.

Jezgrovit i sadržajan odgovor, nema šta. Skoro za podforum Filozofija.

Back