Kojoj banci da poklonim poverenje?

Kartica je nama smrtnicima dobra zato sto ti samo produzi trenutno placanje za malo kasnije. Ja sam bila odgovorno lice u Raiffeisen banci 5 god. Ni jedna kartica nije dobra i ni jedan kredit nije povoljan sta god vam rekli i sta god vi pomislili!!! Na kraju ostaje ti da placas kamatu na karticu koju mozda i ne koristis (moj slucaj) a kada sam dala otkaz, i otisla da ugasim sve racune morala sam da 600 din za visa karticu koju nisam NIKADA NI PODIGLA IZ BANKE!! Pritom kada uzimate kredit mozete da se raspitujete koliko hocete za kamatu i kamatnu stopu kada vam na kraju drzava podigne kamatu(sto je protivzakovno) i to sto ste vi potpisali za neku tamo kamatnu mozete da bacite zajedno sa sve tim ugovorom koji njih neobavezuje ama ni mrvicu..
Tako da zivimo u bolesnoj drzavi, sa bolesnim ljudima koji su preterano alavi i naravno moze im se da nas muzu kako im se hoce.
Ja sam samo ogorcena i da se ja pitam pola banaka iz Srbije bi bilo odavno zatvoreno.

Da u pravu si za banke, Ja sam u Intesi zatvorila kreditnu karticu pre mesec dana, sve podmirila, kao obracunato je, dobila papir da je ugasena kartica i da nemam nikakvih obaveza, kartica mi unistena,
Danas odem u banku drugim povodom kaze presla si u nedozvoljen minus zbog kamate na kreditnoj kartici 1500, 00 din. Otkud to?
Nemaju pojma, trazi kaze onog ko ti je zatvorio karticu (ta ekspozitura se renovira) kad se
ponovo otvori pa nek ti objasne. Platim, sta cu...
A da nisam 5 meseci otisla u banku? Koliko bi mi narasla ta kamata? I kad bi mi rekli?

Ja da nisam otvorio u Erste otvorio bih u Intezi, inace 700din kosta gasenje racuna u raiffeisen banci..

Erste mi odgovara zbog:

-mogucnosti podizanja novca u inostranstvu na erste bankomatima ili u erste bankama bez placanja ikakve provizije

-zatim dobiju se dve kartice maestro [vezana za devizn] i visa electron [vezana za dinarski]

-dinarski racun moze da se koristi u inostranstvu s tim sto se novac isplacuje u valuti zemlje u kojoj se nalazite [npr u koliko vam iznenada nestane novca, mozete reci nekom od rodbine, prijatelju ili kome god da vam uplati novac na vas racun, i vi ga odma mozete koristiti u inostranstvu]

-mozete online placati racune

imaju i neke stvari koje mi se ne svidjaju:

-mreza im nije bas najbolje razgranata orijenisani su po uzem centru

-radno vreme je moglo biti bar do 20h

-Uvid u stanje putem SMSa je moguce samo u dinarski racun

-mesecno odrzavanje je 200din

ako se setim jos necega napisacu

Ja navijam za Komercijalnu banku..
Imaju odličan e banking, mnoštvo filijala, ne deru kao druge banke za održavanje računa i za druge gluposti
verujem, ali zato nikako ali NIKAKO Banka-Intesa. Evo jos uvek aktualnog zasto ... zena ode na bankomat da podigne platu i bankomat joj izda listu da transakcija nije odobrena.naravno ode sutradan na salter i pocinje drama . Para nema na racunu i kazu skinuto sa bankomata. Ona pokaze listicu i dobije odgovor "mora da je greska" i ustanove da jeste . E sad procedura da podigne svoj novac traje vec 20 dana i traje i dalje ...osim kiselog osmeha nista vise nemoze da dobije.SA danom kasnjenja otplate rate kredita npr. odmah zovu kuci,salju oopemene a za svoja kasnjenja Nista i nikom ne oidgovaraju Bezobrazluk!... mislim da je dovoljno!

Mislim da je mnogo bolje imati racun u "manjoj" banci jer oni vise brinu o svojim klijentima....a ne dodjes u Intesa ili Reiff. .....i niko te ne konstatuje...mole se da ti nista ne treba....

raspitivao sam se u Volksbanci , ljubazna devojka :D:D...istina je da se placa kartica (maestro)ukoliko ne primas platu...ali primaj platu....sve ti je jedno gde primas, a ustedis 5000 dinzi...

NEMA troskova odrzavanje racuna!! samo otvaranje 100 dinzi, to je extra...i jos nesto..dinarski i devizni racun su povezani, tako da kad imas na deviznom i hoces da podignes na npr. bankomatu oni automatski konvertuju...

i da sad imaju akciju "Kraljica kupovine" Master card -kreditna...Pink boja,popusti u radnjama, najmanja kamata..ima zenu da obradujem .......samo da se ne krije neka caka,onda sam nadrljao ...

meridijan banka deru bez obavestenja.dozvoljeni minus kad istekne ne obavestavaju nego cekaju da legne uplata i samo zgrabe kao reketasi sa kamatama i Kraj. sad su me tako za*bali i nikad vise Hvala im jer su mi otvorili oci ...Merdian banka jajare..nedaju cekove ,neprimaju cekove, nerade subotom -banda!

Back