Kojim životinjama vlada Sunce?

sampita

Zainteresovan član
Poruka
109
na sajtu astroskop sam procitala da....

Sve planete imaju i vladarstva nad životinjama. Tako Sunce vlada nad sledećim životinjama: lav, konj, ovan, bik, koza, krokodil, foka, rakovi, morska zvezda, orao petao, slavuj, paun, labud, svitac, itd.

Nije mi jasno kako sunce moze da vlada recimo nad ovnom, bikom ili rakom kad gledano kroz horoskop svi ti horoskopski znaci imaju svog vladara???

Zar ne vlada Mars ovnom? Venera bikom?Mesec rakom?????

Poslednja izmena od moderatora:
sampita:
na sajtu astroskop sam procitala da....

Sve planete imaju i vladarstva nad životinjama. Tako Sunce vlada nad sledećim životinjama: lav, konj, ovan, bik, koza, krokodil, foka, rakovi, morska zvezda, orao petao, slavuj, paun, labud, svitac, itd.

Nije mi jasno kako sunce moze da vlada recimo nad ovnom, bikom ili rakom kad gledano kroz horoskop svi ti horoskopski znaci imaju svog vladara???

Zar ne vlada Mars ovnom? Venera bikom?Mesec rakom?????

ali zivotinja ima dosta... sunce vlada morskom zvezdom, mesec rakom i punoglavcima, saturn ajkulom, pluton piranama, jupiter fokama, venera delfinom... a sve su to RIBE, zar ne.

lavom vlada sunce jer je kralj medju svim mackama, iako je macka u simbolici device.

paun je ptica sto bi bila vladavina merkura, urana... ali ovom pticom vlada sunce a vranama saturn, vrabac ima merkura [sitna ptica], galeb neptuna, jastreb je pod uticajem marsa...

Poslednja izmena od moderatora:

Back