Kojim jezikom je govorio Đorđe Balašević? Ili bolje rečeno ko je uopšte bio Đorđe Balašević? Možda to nikada nećemo saznati je je nažalost ovaj odličan muzičar iz Vojvodine preminuo. Možda odgovor na ovo pitanje mogu dati njegoca deca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li pogledao klip koji sam izbacio?Говорио је српским језиком, ма које језике да му подмећете, говорио је српским језиком.
Jesi li pogledao klip koji sam izbacio?
A zašto nije rekao obrnuto, da priĉa maternjim srpskim, odnosno iskrivljenim hrvatskim? Gde je bio taj koncert?Чувени клип који ти први пут избацујеш на интернет?
Јели ли разумео контекст приче?
наравно да ниси.
Он је био поп музичар. Забављач. Није било његтово да води политику већ да забавља публику. Забављао је публику, јер су за забаву платили карте.
А то што је причао на концерту да говори хрватским, то није значило да не говори српским, већ да сви људи на овом простору говоре истим језиком, а како ће тај језик ко да назове, из његове уметничке перспективе је небитно.
Српски и хрватски језик су исти, и он говори тим истим језиком.
Осим, ако не мислиш да су то два језика који се разликују по лингвистичким критеријумима?
Ne vredi mu da gleda ni po deseti put kada je glup da shvati.Jesi li pogledao klip koji sam izbacio?
A zašto nije rekao obrnuto, da priĉa maternjim srpskim, odnosno iskrivljenim hrvatskim? Gde je bio taj koncert?
Mozda su za tebe hrvatski i srpski jezici isti.Чувени клип који ти први пут избацујеш на интернет?
Јели ли разумео контекст приче?
наравно да ниси.
Он је био поп музичар. Забављач. Није било његтово да води политику већ да забавља публику. Забављао је публику, јер су за забаву платили карте.
А то што је причао на концерту да говори хрватским, то није значило да не говори српским, већ да сви људи на овом простору говоре истим језиком, а како ће тај језик ко да назове, из његове уметничке перспективе је небитно.
Српски и хрватски језик су исти, и он говори тим истим језиком.
Осим, ако не мислиш да су то два језика који се разликују по лингвистичким критеријумима?
Ne vredi mu da gleda ni po deseti put kada je glup da shvati.
Mozda su za tebe hrvatski i srpski jezici isti.
Dokle god neko prica neku od varijanti srpskog jezika, ne prica srpski. To se odnosi i na Bosance a takodje i na Crnogorce.Објасни нам лингвистичку разлику између српског и хрватског језика. Вероватно мислиш и да су и босански и црногорски посебни језици.
Dokle god neko prica neku od varijantu srpskog jezika, ne prica srpski. To se odnosi i na Bosance a takodje i na Crnogorce.
Ako Hrvati, Bosanci ili Crnogorci kazu da pricaju svojim jezikom, ja takodje mogu da kazem da ne pricamo istim jezikom.
Koncert je verovatno bio u Hrvatskoj, a tako je rekao da bi ispao ,,prosvećeni panonski mornar" koga ne zanimaju ove gotovo svakodnevne balkanske razmirice.Зато што је уметник и забављач. И други уметници и забављачи некад кажу неке контроверзне ствари да би тригеровали публику, на овај или онај начин.
Да је дошао код тебе у Дољевац, вероватно би збијао и са вама неке локалне шале. Он на својим концертима није само свирао и певао, већ је био и стенд ап комичар.
Otprilike predstavlja prosek mentaliteta ovde, a to je uradicu i reci cu sve sto (ne) treba samo ako ces da platis koliko trazim.
Ukratko djubre od coveka.
Pre tri godine sam kupovao neke kablove u Zagrebu. Prodavac je rekao cenu ali je u radnji bilo veoma bucno i ja sam samo hteo da potvrdim cenu ali sam rekao: "Da li ste rekli tri hiljade kuna? Odgovorio je da ne razume".Можете и они и ти да причате шта хоћете, то је један те исти језик. Буквално исти.
А то што причате да не говорите истим језиком, то причате на потпуно истом језику.
Зато што ти не капираш сарказам и колико је он дубоко убо суштину глупости око самосталних језика кад је то све у корену један исти језик који сви разумемо..A zašto nije rekao obrnuto, da priĉa maternjim srpskim, odnosno iskrivljenim hrvatskim? Gde je bio taj koncert?
Pre tri godine sam kupovao neke kablove u Zagrebu. Prodavac je rekao cenu ali je u radnji bilo veoma bucno i ja sam samo hteo da potvrdim cenu ali sam rekao: "Da li ste rekli tri hiljade kuna? Odgovorio je da ne razume".
Pre tri godine sam kupovao neke kablove u Zagrebu. Prodavac je rekao cenu ali je u radnji bilo veoma bucno i ja sam samo hteo da potvrdim cenu ali sam rekao: "Da li ste rekli tri hiljade kuna? Odgovorio je da ne razume".
Gde je bio taj koncert?Зато што ти не капираш сарказам и колико је он дубоко убо суштину глупости око самосталних језика кад је то све у корену један исти језик који сви разумемо..
У томе и јесте фора.Gde je bio taj koncert?
Gde je bio koncert kada je to rekao?У томе и јесте фора.
Али ти то не капираш а кад се виц мора објашњавати онда губи смисао тако да, ај уздравље око овог![]()
Требао је као Бора Јуха.