- Poruka
- 81.479
Jbt lakše bi mi bilo dase dobacim na mars nego da aktiviram taj servis preko male krsne. Ja sam navikao da jednom u par godina kupim telefon i da ga posle 15 minuta od aktiviranja koristim :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt lakše bi mi bilo dase dobacim na mars nego da aktiviram taj servis preko male krsne. Ja sam navikao da jednom u par godina kupim telefon i da ga posle 15 minuta od aktiviranja koristim :-)
шта ти значи ово "свој gmail", Gmail јесте Гуглов сервис за електронску пошту, не може Хуавеи да има свој Гмаил. оно што може јесте да има свој сервис за електонску пошту који подржава и гуглове сервисе.Мали број људи зна да Huawei сад има свој Office, своје мапе и свој Gmail и своју тастатуру.
Pogledajte prilog 1004792
Zasto. ne? Sta ih sprecava? imas proton mail uz proton VPN, jedini je problem sto onda mozes da se dopisujes sa vlasnicima protom mail account-aне може Хуавеи да има свој Гмаил
шта ти значи ово "свој gmail", Gmail јесте Гуглов сервис за електронску пошту, не може Хуавеи да има свој Гмаил. оно што може јесте да има свој сервис за електонску пошту који подржава и гуглове сервисе.
Мада недавно сам бацио поглед на тај серввис, чини ми се да је слабији са подршком за друге сервисе од нпр yandex maila али и mail.ru сервиса?
Objasni na koju foru profesionalnu spameru
Spameru, nema rucne fore
Ni ne znas kako funckionise enkripcija![]()
ајде овако, иакo сам већ објаснио, хуавеи може да има свој сервис за електронску пошту али не може да га назове Gmail ...Zasto. ne? Sta ih sprecava? imas proton mail uz proton VPN, jedini je problem sto onda mozes da se dopisujes sa vlasnicima protom mail account-a
i prenosis poverljive informacije![]()
ајде овако, иакo сам већ објаснио, хуавеи може да има свој сервис за електронску пошту али не може да га назове Gmail ...
Јасније?
Avast? Najgori antivirus ikad. Samo Kaspersky priznajem. A na temu dalje-koliko telefona-većina ima remote control, da služe kao univerzalni daljinski? Jako korisna funkcija. Koliko TVa ima Harmoni OS? =0! A Android? 90+%...Dalje ovo za Gmail- kao što sam rekao-to su zamenske aplikacije. I to nikad neće biti ono pravo, original Dzaba ti sva reklama i spam za Huawei i Harmony, biće to mrka kapa...Имаш заправо два клијента Huawei Email који је универзални клијент попут Thunderbird-a који има могућност енкрипције па можеш да шифрујеш gmail, yahoo, yandex и слично. Имаш доле у подешавањима да подесиш да ли хоћеш да шаљеш енкриптован email и да изабереш тип енкрипције.
И имаш и Petal Mail који има своју адресу username et petalimail dot com тако некако и пријављујеш се преко HuaweiID-a.
Иначе....
Амерички Norton након што је купио немачку Aviru купио је и чешки Avast (+АVG) који се налази у Huawei уређајима. Значи од европских фирми за сајбер сигурност остају само Bitdeffender и Kaspersky. Aко сте се питали где су нестале апликације са AppGallery е то је због тога. Толико иду у рат против Huawei-a да више не знам шта ће даље да ураде. Покушала је чак и америчка nVidia да купи британски ARM али влада УК улетала и стопирала продају!
Зашто је ово битно? Па зато што се Аvast поред QIHOO 360 налази уграђен у Huawei уређајима.
Занимљиво виђење, али малко недоречено. Телефон као даљински губи смисао уколико је телевизор спојен на неки додатни уређај преко којег добија податке за приказивање (модем, ТВ бокс, .... ). тако да ту ни андроид нешто не блиста... Мада делује симпа као реклама...Avast? Najgori antivirus ikad. Samo Kaspersky priznajem. A na temu dalje-koliko telefona-većina ima remote control, da služe kao univerzalni daljinski? Jako korisna funkcija. Koliko TVa ima Harmoni OS? =0! A Android? 90+%...Dalje ovo za Gmail- kao što sam rekao-to su zamenske aplikacije. I to nikad neće biti ono pravo, original Dzaba ti sva reklama i spam za Huawei i Harmony, biće to mrka kapa...
Provereno bre. Xiaomi ima brutalan Mi Remite app. i radi i sa raznim klimama, TV boxevima, raznim TVima i sl. ali poenta je- kad pogledate koliko i kako razvijenu..... hm, infrastrukturu imaju-Xiaomi, Samsung, Apple-gomila softvera koji lepo radi itd. I sad odjednom treba da uzmem telefon koji nema-Gmail, podršku za pola igara, itd. itd. I sad ja treba da izmišlja toplu vodu da bi to sve radilo? A na Android imam pored svega ovoga-gomilu ROMova, launchera, tema more itd? Harmony+Huawei? =ne hvala.Занимљиво виђење, али малко недоречено. Телефон као даљински губи смисао уколико је телевизор спојен на неки додатни уређај преко којег добија податке за приказивање (модем, ТВ бокс, .... ). тако да ту ни андроид нешто не блиста... Мада делује симпа као реклама...
Што се тиче реченог, то већ зависи од самог клијента е-поште, а не од децентрализације... Такође има више клијената е-поште који раде само са одређеним сервисом за е-пошту...Што се тиче Chromecast-a ако на то мислите имате Tubio и XCast! To су апликације које треба да кориристите за то.
Pogledajte prilog 1008849
Не постоји заменски клијент. Email је децентрализован сам по себи и сваки клијент може да ради независно на који се сервер логовао. Од када смо заборавили шта је електронска пошта (Email)? Ви можете и помоћу Jандекс Поште да се пријавите на Gmail или Yahoo.![]()
Ja Gmail jedva i da koristim imam neki praistorijski nalog ,Yandex je super .Што се тиче Chromecast-a ако на то мислите имате Tubio и XCast! To су апликације које треба да кориристите за то.
Pogledajte prilog 1008849
Не постоји заменски клијент. Email је децентрализован сам по себи и сваки клијент може да ради независно на који се сервер логовао. Од када смо заборавили шта је електронска пошта (Email)? Ви можете и помоћу Jандекс Поште да се пријавите на Gmail или Yahoo.![]()
Ovaj link ti nije ispravanТребао сам да ставим интерпукцију када сам рекао "свој gmail" јер би онда свима била јасније a намерно сам ово ставио због преласка са Google сервисe на HMS! To сам рекао како би сви схватили који читају ово шта је Petal Mail. Укратко Petal Mail вам је исто као и Gmail, Yahoo Mail, Yandex Mail, Proton Mail и остали сервери. Једноставно када га отворите добијате вашу mail адресу на серверу. Eво странице: https://www.petalmail.com/#/
Ja sam jedan od prvih korisnika gmail-a u vreme kad si mogao samo na invitaciju da dobijes nalog, pre Androida.Ja Gmail jedva i da koristim imam neki praistorijski nalog ,Yandex je super .
Што се тиче реченог, то већ зависи од самог клијента е-поште, а не од децентрализације... Такође има више клијената е-поште који раде само са одређеним сервисом за е-пошту...
Другим речима смањи рекламу бар док не провериш шта са чиме ради...
Нпр провери да ли хуавеијеви клијенти е-поште раде са МТС-овом е-поштом...
Ovaj link ti nije ispravan
probao sam PETAL MAPS
nisu lose al ne vidim da ima downloada mapa
tako da map.me i gps navigation ostaju prvi izbor