Koji?

Koji su naj od naj

• plavi

• smedji

• crni

• teget crni

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

kreki samuraja

Buduća legenda
Banovan
Poruka
32.028
Tinejdzerke, pretpostavljam da kao i ja nemate odredjen tip momka/muskarca, jer :
1. To je glupo
2. Slavne licnosti su nama nedostupne

Ali ipak verovatno preferirate za nijansu, dve , tri : plave, cmedje ili crne?

Ja inace, kad me ne neko pita kazem kako naj volim plave, jer ih naj nekako i volim, da budu visoki, plavokosi i s irskim konturama lica.
Al sad mi se svidja jedan crn, crn kao gresi koje skriva. :lol:
Ipak cu da glas dam plavima.

Plavi:rumenko:arijevci def

i ja sam bio plav kad sam bio mal:rumenko:
al pocrnela mi dusa,pocrnela mi kosa

Ja sam isto imao plavu kosu kada sam bio manji, ali sada mi je postala smedja... Tipicno za juzne slovene :)

@Tema
Posto sam musko, moracu malo da odlutam sa teme
Najvise mi za oko zapadnu plavuse, zatim smedje, a onda crnke, mada nije mi to nesto preterano bitno...
Mada uvek sam bio u tripu da ako se ikada budem zenio, da moram da se ozenim devojkom sa plavim ocima, kako bi nasa deca takodje imala plave oci, i tako bih nastavio dugu tradiciju:lol:

Ja sam isto imao plavu kosu kada sam bio manji, ali sada mi je postala smedja... Tipicno za juzne slovene :)

@Tema
Posto sam musko, moracu malo da odlutam sa teme
Najvise mi za oko zapadnu plavuse, zatim smedje, a onda crnke, mada nije mi to nesto preterano bitno...
Mada uvek sam bio u tripu da ako se ikada budem zenio, da moram da se ozenim devojkom sa plavim ocima, kako bi nasa deca takodje imala plave oci, i tako bih nastavio dugu tradiciju:lol:

ma nisam ti ja sloven qquu,ja sam crnogorac

c,decko,meni je bila plava do pre godinu dve da se razumemo,nesto si se ti tu zajeb'o

ja ne gledam ni kosu,ni oci,verovali ili ne,ja sam bila zaludjena muskim nosevima.
lep nos,i tvoja sam.
Medjutim,naucila sam da cenim druge vrednosti.
Sada volim ponosite momke.

ja ne gledam ni kosu,ni oci,verovali ili ne,ja sam bila zaludjena muskim nosevima.
lep nos,i tvoja sam.
Medjutim,naucila sam da cenim druge vrednosti.
Sada volim ponosite momke.
veliki nos veliki ***** znas kako kazu
Ja Jelena ako oces totalno iskreno, fizicki izgled navodim kao tercijarnu mi ili i kvartarnu stvar. Ponekad je stvarno, onako najstvarnije apsolutno nebitan.

udaj se za compa

@*****-pa,ako cemo iskreno,to je jako malo verovatno.
ako ces zavoleti nekoga,iako ti se on ne dopada fizicki,to mora biti neko iz tvog blizeg okruzenja,koga dugo znas.
U suprotnom,ja licno ne dajem sansu momcima koje sretnem na ulici,a nisu mi fizicki atraktivni.
Sada bih vec,razmislila,trenutno sam u velikoj opasnosti da bankrotiram,i mrtva sam ozbiljna.
Licitacija na pp za sastanak sa mnom krece odmah.

ena znam boga mi... jedan plavi je bio okidač... i stoga kao uzimam plavi kao normu i glasam za plavi... mada ko još u erokremu pravi pitanje dal je crna ili plava polovina... smažeš sve pa i poklopac oližeš

Back