bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.800
Koji fakultet biste sada upisali i zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno postoji oblast koja te zanima i koju bi da istrazujes,,,ne bih menjao nishta i ni za shta,,,
Bilo koji. Ni jedan ne radi.Koji fakultet biste sada upisali i zasto?
Блокадерски.Bilo koji. Ni jedan ne radi.
Uslov za izlazak na ispit broj blokada minimum 6 od 12.Блокадерски.![]()
Отварачица теме испуњава те услове.Uslov za izlazak na ispit broj blokada minimum 6 od 12.
Nemaš dovoljan broj poena a i ne bi umeo da položiš prijemniБлокадерски.![]()
Нисам заинтересован што је најбитније.Nemaš dovoljna broj poena a i ne bi umeo da položiš prijemni![]()
I ja sam isto ali bih se rado vratila učenju, ovom javnom času koji drže studenti.Нисам заинтересован што је најбитније.
Ја сам своје школе (двије) завршио у вријеме док се нису превртали контењери.![]()
Онда престани блокират и ухвати се књиге.I ja sam isto ali bih se rado vratila učenju, ovom javnom času koji drže studenti.
Ovo učenje se odvija javno, po ulicama Srbije. Predavanja su usmenaОнда престани блокират и ухвати се књиге.
Од усмених предавања нема леба.Ovo učenje se odvija javno, po ulicama Srbije. Predavanja su usmena![]()
Сада бих вероватно уписао нешто везано за ИТ струку.Koji fakultet biste sada upisali i zasto?