andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.323
Zbog manjka mesta za Ribe pisite u kom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Dijamantnasad gledam i kapiram da nikad nisam bio sa sterlicom pa ako ima raspolozenih neka se jave![]()
Ni ja sa bikom.sad gledam i kapiram da nikad nisam bio sa sterlicom pa ako ima raspolozenih neka se jave![]()
A Škorpija?Zbog manjka mesta za Ribe pisite u kom![]()
Joj da,njima se izvinjavamA Škorpija?
Misliš, Lava niko neće da štiklira?Joj da,njima se izvinjavamDa li mozes Lava da izbacis?!
Vec neko vreme zagovaram narod da se izbaci kao znak!Misliš, Lava niko neće da štiklira?
Teskog srca priznajem da sam cula da medju predstavnicima Jarica ima zenomrzaca![]()
To je zato što imamo mušku energiju, ( samo žensku "sliku"), pa nam "klasične žene" štrapaju po živcima.Teskog srca priznajem da sam cula da medju predstavnicima Jarica ima zenomrzaca![]()
jesam i to jaaaako dugo.. bilo je super... nedostajeNi ja sa bikom.
Imao si bičicu? Kažu da nam odgovaraju, a ja bih prvo u teoriji da proverim.... mada ne znam ni jednog bika.
znaci strelkinja ulovila lukicunajvise me je povredila strelac
Znači tačno je.jesam i to jaaaako dugo.. bilo je super... nedostaje
pa bila je samo jedna tako da je mali uzorak ali je bila idealna.Znači tačno je.
znaci strelkinja ulovila lukicu![]()
Znači tačno je.
Dovoljnopa bila je samo jedna tako da je mali uzorak ali je bila idealna.
ulovila i odpilila xD iskoristila tako reci, sadasnja je vodolijaznaci strelkinja ulovila lukicu![]()
e vodobuckala su mnogo seksi i nastrana.. imao sam jednu..braaateee miiiiliiii kakva perverzija od dameulovila i odpilila xD iskoristila tako reci, sadasnja je vodolija