Koji znak najviše i nabolje laže

Najveca lazovcina koju ja upoznah, i to prilicno neuspesna - Jarac/ Skorpija. Zanimljivo da nema onih tipicnih znakova lazova, merkur i neptun ne grade nikakav odnos, blizanci i promenljivi znakovi nisu naglaseni. Sva dinamika se odvija u okviru 12og,1og i 2og polja.
12 polje , Mo 0 Pl, Mo 0 Sa(1polje),Mo 0 Ma.
Neptun iz 2 u konjukciji s Ju .
Osoba koja konstantno, preuvelicava - uvek i samo zato da sebe pokaze u boljem, zanimljivijem svetlu, kao ebaca, kao partijanera, svi ga vole, svi ga traze, lud je b'ateee. Ali lazi idu toliko daleko da je u stanju da prica o sebi 6 sati( a pritom laze i o drugima, plus uzasna indiskrecija, osoba koju cujes kako prica o sebi bliskim ljudima i shvatis da ne zelis nista o sebi da mu kazes) i da je toliko neubedljivo da se vidi da izmislja u hodu.

Tugica jedna

Osoba koja konstantno, preuvelicava - uvek i samo zato da sebe pokaze u boljem, zanimljivijem svetlu, kao ebaca, kao partijanera, svi ga vole, svi ga traze, lud je b'ateee. Ali lazi idu toliko daleko da je u stanju da prica o sebi 6 sati( a pritom laze i o drugima, plus uzasna indiskrecija, osoba koju cujes kako prica o sebi bliskim ljudima i shvatis da ne zelis nista o sebi da mu kazes) i da je toliko neubedljivo da se vidi da izmislja u hodu.
Како га не мрзи. :mrgreen: Мени је лакше да нешто урадим (или баталим) него да градим фаму да сам то урадио. :p

Najveci i najpoznatiji lazov svih vremena Baron Minhauzen je imao Sunce u znaku Bika,u konjukciji sa Neptunom i Merkurom,pa nije tesko provaliti da najvece lazove,i one koji kad lazu sami sebi vjeruju daje naglasen Neptun,znak Riba,ili serija 12.
Dobro i i potreba za laganjem moze biti razlicita.Neki ljudi lazu da bi fasciirali druge,drugi kada moraju da se izvuku iz nekog problema,treci zato sto im je dosadno itd
Primjetio sam da niko vise ne prica(obecava,nada se:mrgreen: od Ovnova),a da manje postize u zivotu.
Istrazivao sam nekoliko godina,i nisam mogao da nadjem jednog velikog Vodju Ovna,vrh karijere ako uspjesno podignu porodicu(to im redovno uspijeva:mrgreen:),pa bi im ja dao vladarstvo nad 4 kucom horoskopa,a ne 1om.
Ko poznaje zivot,istoriju, zna da sma u pravu.

Ribe su namazane svim bojama, u nevolji smugnu ostavljajuci druge na cedilu. Skorpijama strada psiha, nisam za poslednju godinu upoznao pripadnika ovog znaka a da nema psihickih problema.

treba znati kako treba sa ribama... mora malo mentalnog terora jer su posle njega izuzetno posvecene sebi i analizaraju kroz krokodilske suze emotivne greske u koje ne zapadaju sledeci put... na isti nacin :lol: ne znam, ja sam sa njima poprilicno ok jer me ne mogu maltretirati lazima posto ih oma prepoznam a imaju crtu neke unutarnje neznosti pa makar bile i najcrnje droce ...sa skorpijama je druga prica, moras biti slican njima iznutra da bi ih razumeo i dao im slobodu odluka posto one, jelte, vise od svih vole da znaju da su one te koje odlucuju :lol: sto je naravno deplasirano ako je muskarac jaci karakter od njih pa mogu samo da ga prate pa makar i lazima...naravno, ako zele da se mazohisticki prepuste svojoj tajnoj strasti koju malo ko poznaje.... skorpije nikad ne treba potpuno otkrivati i pokazivati im da znas kojim se principima vode jer ih mozes tako psiholoski ubiti... ali one same prizivaju mnogo puta takav stav bas sluzeci se neistinama ili prikrivenim lazima koje tesko pustaju iz sebe pa kad ih covek doceka pomisli da su istine i zaebe se... zaeban znak, ali zanimljiv...nikada mi sa njima nije dosadno :lol:

Нико не лаже тако добро и пуно као Близанац. Једноставно, једно мисли, друго каже. Или прећути истину. Меркур је главни показатељ за нечије лажи. Поготово је активно док су деца.

- ''Како је било у школи''

- ''Добро''.

- ''Шта си добио/ла"?

- ''Ништа''.

А у ствари се издешавало много тога, него им је досадно да причају. Не воле да их неко ухвати, не воле да се осећају спутано те онда гледају како да што пре побегну, ако икако могу, како би се што пре упустили у игру.

Рибе могу да слажу, али пре воле да прећуте и побегну од проблема. Близанац никада не лаже због лагања већ увек да избегне обавезе или када је нешто досадно.

''Не знам, видећу, имам неке друге планове''.

treba znati kako treba sa ribama... mora malo mentalnog terora jer su posle njega izuzetno posvecene sebi i analizaraju kroz krokodilske suze emotivne greske u koje ne zapadaju sledeci put... na isti nacin :lol: ne znam, ja sam sa njima poprilicno ok jer me ne mogu maltretirati lazima posto ih oma prepoznam a imaju crtu neke unutarnje neznosti pa makar bile i najcrnje droce ...sa skorpijama je druga prica, moras biti slican njima iznutra da bi ih razumeo i dao im slobodu odluka posto one, jelte, vise od svih vole da znaju da su one te koje odlucuju :lol: sto je naravno deplasirano ako je muskarac jaci karakter od njih pa mogu samo da ga prate pa makar i lazima...naravno, ako zele da se mazohisticki prepuste svojoj tajnoj strasti koju malo ko poznaje

Ne mogu ni mene, pogledam horoskop i vidim skim imam posla.

.... skorpije nikad ne treba potpuno otkrivati i pokazivati im da znas kojim se principima vode jer ih mozes tako psiholoski ubiti... ali one same prizivaju mnogo puta takav stav bas sluzeci se neistinama ili prikrivenim lazima koje tesko pustaju iz sebe pa kad ih covek doceka pomisli da su istine i zaebe se... zaeban znak, ali zanimljiv...nikada mi sa njima nije dosadno :lol:

Razbija ih Saturn zadnjih meseci. Sve koje znam pucaju, sto privatno, sto u braku... sami su krivi, Saturn uvek nesto trazi, ako mu se da onda ne dira. To im je mana, ne samo njih nego vecine ljudi, zive po inerciji a tako se ne moze vecno.

Blizanci definitivno nema vecih foliranata od njih oni to tako profesionalno rade i veoma su vesti dok vas lazu, cak sam primetio da se pojedini blizanci izuzetno dobro zabavljaju dok lazu ljude i izmisljaju price :D
Inace jedan blizanac koji neverovatno obozava da laze inace ima konjukciju sunca i merkura u blizancima u opoziciji sa neptunom moguce da ta opozicija sa neptunom utice na laganje, takodje mislim da ima i mars u opoziciji sa neptunom(ako se dobro secam) sto dodatno uvecava tu sklonost lazima i izmisljanju, ali i bez takvih aspekata blizanci su uglavnom vesti u lazima i izmisljanju.
Inace volim blizance nemam nista protiv njih ali da su lazovcine teske jesu zaista :D

Poslednja izmena:
Blizanci definitivno nema vecih foliranata od njih oni to tako profesionalno rade i veoma su vesti dok vas lazu, cak sam primetio da se pojedini blizanci izuzetno dobro zabavljaju dok lazu ljude i izmisljaju price :D

Ovo sam ja. Mada meni je Mesec u lavu pa jos malo volim i da mu ga dam po drami. Ne lazem ovako al volim da piskaram i pricam svakodnevne anegdotice koje su zapravo istinite ali malo stilozovane :lol:. Onda oni koji me znaju umiru od smeha, posto na stranu skromnost imam talenat za spisanije i dramu a oni koji me ne znaju se isprimaju :(
Ponekad me toliko ozbiljno shvate da me malo iznerviraju sto mi kvare zaebanciju :(
Inace da, ne znam puno blizanaca....ali vecina njih ne laze namerno ( sad izuzimam sebe). Moja najbolja drugarica je Blizanac/Strelac. Mukica nekad slaze a i ne zna da je slagala. Uvek ima neke bajne planove, mi cemo ovo mi cemo ono, i uvek ti obeca unapred godinu dana da ce nesto biti. Onda naravno ne bude nista i samo iskulira to :lol: Puno oce i bi ona al mnogo trci pred rudu...
Znas kao e na leto, okupimo drustvo, kod mene kuca na selu, aaa lele...a onda dodje leto, nista se ne desi a mi znali vec godinu dana unapred da joj majka nece dati. Al ona se nadala

Нико не лаже тако добро и пуно као Близанац. Једноставно, једно мисли, друго каже. Или прећути истину. Меркур је главни показатељ за нечије лажи. Поготово је активно док су деца.

- ''Како је било у школи''

- ''Добро''.

- ''Шта си добио/ла"?

- ''Ништа''.

А у ствари се издешавало много тога, него им је досадно да причају. Не воле да их неко ухвати, не воле да се осећају спутано те онда гледају како да што пре побегну, ако икако могу, како би се што пре упустили у игру.

Рибе могу да слажу, али пре воле да прећуте и побегну од проблема. Близанац никада не лаже због лагања већ увек да избегне обавезе или када је нешто досадно.

''Не знам, видећу, имам неке друге планове''.

ovo za laganje jer hocemo da izbegnemo nesto ili da nas mrzi da pricamo o necemu...u mom slucaju je istina :D

Ovo sam ja. Mada meni je Mesec u lavu pa jos malo volim i da mu ga dam po drami. Ne lazem ovako al volim da piskaram i pricam svakodnevne anegdotice koje su zapravo istinite ali malo stilozovane :lol:. Onda oni koji me znaju umiru od smeha, posto na stranu skromnost imam talenat za spisanije i dramu a oni koji me ne znaju se isprimaju :(
Ponekad me toliko ozbiljno shvate da me malo iznerviraju sto mi kvare zaebanciju :(
Inace da, ne znam puno blizanaca....ali vecina njih ne laze namerno ( sad izuzimam sebe). Moja najbolja drugarica je Blizanac/Strelac. Mukica nekad slaze a i ne zna da je slagala. Uvek ima neke bajne planove, mi cemo ovo mi cemo ono, i uvek ti obeca unapred godinu dana da ce nesto biti. Onda naravno ne bude nista i samo iskulira to :lol: Puno oce i bi ona al mnogo trci pred rudu...
Znas kao e na leto, okupimo drustvo, kod mene kuca na selu, aaa lele...a onda dodje leto, nista se ne desi a mi znali vec godinu dana unapred da joj majka nece dati. Al ona se nadala
Ma vi blizanci ste show obozavam vas humor, vas optimizam, volim vas stav uopsteno prema zivotu, nista ne shvatate ozbiljno sve vam je sprdnja to me fascinira kod blizanaca :D.
Na primer u koliko god zescem sranju da se nalazite optimizam ce biti prisutan :D.
Blizanac je u principu jedno veliko dete :D

Back