kupidonia Zainteresovan član Poruka 111 01.03.2007. u 23:04 - Koji znak je najperverzniji? #101 Tosicka: Mogu da govorim samo o sebi jer sam samo za sebe sigurna kakva sam.Skorpija sa podznakom jarca. Kliknite za proširenje... lepo ja sam jarac, sa podznakom skorpija... pa ne mislim da sam perverzna, samo... ;-)
Tosicka: Mogu da govorim samo o sebi jer sam samo za sebe sigurna kakva sam.Skorpija sa podznakom jarca. Kliknite za proširenje... lepo ja sam jarac, sa podznakom skorpija... pa ne mislim da sam perverzna, samo... ;-)
B Bojan25 Zainteresovan član Poruka 109 02.03.2007. u 20:49 - Koji znak je najperverzniji? #102 ja sam vaga/blizanac i najperverzniji sam na svetu. bolestan sam skroz. pozdrav svim perverznjacima
malla-malla Zainteresovan član Poruka 401 02.03.2007. u 23:17 - Koji znak je najperverzniji? #103 Bojan25: ja sam vaga/blizanac i najperverzniji sam na svetu. bolestan sam skroz. pozdrav svim perverznjacima Kliknite za proširenje... hahaha...ma nisi, to se tebi samo čini.... baš si me lijepo nasmijao, opet...
Bojan25: ja sam vaga/blizanac i najperverzniji sam na svetu. bolestan sam skroz. pozdrav svim perverznjacima Kliknite za proširenje... hahaha...ma nisi, to se tebi samo čini.... baš si me lijepo nasmijao, opet...