Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cudo sto meni komp nije u sobi.(mojoj).Doskoro je tamo bio pa ga prebacili u kancelarji.Sad moram stalno
da setam samo zbog kompa.:nono:
I zaboravila sam terasu da spomenem.
Kad sam kuci najvise vremena provodim na terasi, to mi je najomiljeniji kutak....pustim muziku, napravim nes, zapalim cigaru ili jednostavno uzivam u cvrkutu pticica
Kad sam kuci najvise vremena provodim na terasi, to mi je najomiljeniji kutak....pustim muziku, napravim nes, zapalim cigaru ili jednostavno uzivam u cvrkutu pticica
najvise vremena u dnevnom boravku, tu je je komp. tu je i muzicka linija, a najomiljeniji deo kuce mi je kupatilo...onako kad je cisto i mirise na osvezivac ...jos da mogu da promenim plocice u neku boju koja odmara oci
pene za kupanje,,,sapuni ...pa cisti peskiri,,,lepsi osecaj nego u sobi...kad vec nemam bazen
moja soba gde je komp, i qpatilo ne znam zashto volim qpatilo... tamo me niko na uznemirava, idem tamo kad plachem ili kad pricham telefonom... a u moju sobu stalno neko ulazi/izlazi....:rolleyes: