Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Muvao sam kao teen jednu devojku i ne znam kako smo dosli uopste do te teme ali sam ispricao sve najgore o mojoj nastavnici engleskog koja je, kako se ispostavilo njena tetka. Umro sam od blama.
Da sam se postideo, nisam znao kako se zvala biblioterka i pročitam jako neobično ime i kažem: koja li je ta?
Kad me mune neko pored mene, kaže pa to je bibliotekarka, i ja jako pocrvenim ČP
Kada sam slucajno zveknula profesora fizickog vaspitanja misleci da je neko od mojih iz razreda koji su me vukli za kosu ..izvinjavala sam se profi "dva sata"
Bilo ih je dosta, ali kad sam imao 5 godina opljačkana je zlatara u mom gradu, ja sam posle nekolika dana došao s majkom da ona razgleda da kupi nešto i ja pitam mama jel ovo ona što smo je opeljušili hahahaha. Posle toga mi je samo poklopila usta rukom, zamalo smo nagrabusili radi toga jer sam ja voleo da pričam malo više nego što je potrebno