Koji udžbenik biologije koristite u OŠ?

• Začetnik teme Začetnik teme Jukie
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji udžbenik biologije koristite u OŠ?

• 8 razred - Klett

glasova: 0 0,0%
  • 8 razred - Zavod

glasova: 2 66,7%
  • 8 razred - Bigz

• 8 razred - Novi Logos

• 8 razred - neka druga

• 7 razred - Klett

• 7 razred - Zavod ljubičasta Jelena Đorđević

glasova: 1 33,3%
  • 7 razred - Zavod bela Stevanović Paunović Petrov

• 7 razred - Bigz

• 7 razred - neka druga

• 6 razred - Klett

• 6 razred - Zavod

• 6 razred - Bigz

• 6 razred - neka druga

• Ukupno glasova
    3
  • Anketa je zatvorena .
Ko kaže da smo ih mi uopšte koristili? :lol:

Kakva je to smaračina . . . :roll:
Ja sam u osnovnoj školi uvek koristila Zavodove udžbenike . . . msm da sam se ja pitala ne bih ni jedan koristila, ali se nisam pitala (na moju veliku nesreću). :rida:

Sad u srednjoj šk (u 2. razredu) mi predaje neka likuša (na svu sreću) . . . kaže da nam udžbenik iz bilogije može poslužiti samo za potpalu. :lol: Normalna žena - shvatila da smo svi mi prosto ''ludi'' za zglavkarima, mekušcima, epidermisima i rizodermisima ... i ona samo diktira ! :mrgreen:

Ko kaže da smo ih mi uopšte koristili? :lol:

Kakva je to smaračina . . . :roll:
Ja sam u osnovnoj školi uvek koristila Zavodove udžbenike . . . msm da sam se ja pitala ne bih ni jedan koristila, ali se nisam pitala (na moju veliku nesreću). :rida:

Sad u srednjoj šk (u 2. razredu) mi predaje neka likuša (na svu sreću) . . . kaže da nam udžbenik iz bilogije može poslužiti samo za potpalu. :lol: Normalna žena - shvatila da smo svi mi prosto ''ludi'' za zglavkarima, mekušcima, epidermisima i rizodermisima ... i ona samo diktira ! :mrgreen:

Kod nas je slicno...rekla je da samo preguramo fiziologiju biljaka,sacuvamo ekologiju i ostatak spalimo.Ovu knjigu(kao i plan) nzm koji je genije mogao da napravi :roll: .Svakako da mi se svidja biologija,ali ne da strebam za svaku zivuljku(dobro,familiju) svaki detalj.
Btw,koji genije bi napisao ,,heterotrofni protist sa sporama,, umesto prostog imena ,,Sporozoa,, :dontunderstand: .Kao i ,,heterotrofni organizmi ameboidnog izgleda,, .Tek sam dobio knjigu,tako da cu reci kojih jos ima bisera :D

Back