Koji telefon uzeti?

Domacica02

Početnik
Poruka
1
Pozdrav, zanima me vaše mišljenje o ova dva telefona Nokia 1.3 i Nokia 2.4.
Generalno asm citao po netu da su telefoni jako dobri s obzirom na cenu, a ne zelim da dam vise od 150 evra na telefon. Nokia 1.3 je tipa 10.200 u nekom Biznetu za koji prvi put čujem a Nokia 2.4 je 14.700 u ComTradu. Nokia 1.3 ima jedan manju manu a to je da ne podržava internet od 5GHz ali iskreno to mi i nije neki problem dok Nokia 2.4 ima malo slabiji procesor za te pare i nema IP rating odnosno IP Code (Ne IP adresa) a to je ona zaštita od prašine, peska i tako tih stvari.

Sve sve ali nikako NOKIA ... samo je ime ostalo od njih pe par godina uzeo i pokajao se NOKIA 5 , lep, sve mogucnosti, bla bla bla ali je obican krs...brze bolje sam ga menjao
do 150e evo preporuka ako ne patis od marki a odlican telefon :D

Xiaomi Redmi Note 8 cca oko 149e

Prosli mi je bio 7+ dobar ali nokia ima problem sa konektorom punjenja,lik kaze 4× menjao,olabavi se i ne puni,30€ traze pa ga nisam jos sredio jer ugradjuju neki kineski od 6€ a i nemam poverenja kazu da puca ekran 50% pri zameni,sve neki indijanci serviseri

Prosli mi je bio 7+ dobar ali nokia ima problem sa konektorom punjenja,lik kaze 4× menjao,olabavi se i ne puni,30€ traze pa ga nisam jos sredio jer ugradjuju neki kineski od 6€ a i nemam poverenja kazu da puca ekran 50% pri zameni,sve neki indijanci serviseri

ma NOKIA je bila samo jedna jedina neprezaljena 3310 ... e lazem i E51 jedini mob koji sam koristio 4 god dok se sam nije smorio od mene :D

Juce ceo dan gledam na KP Samsung s10 lite, daje ga lik za 330 polovan ali u 10/10 stanju, pa sam hteo da se konsultujem da li je to realna cena za polovan telefon?

Simo mislim da je previse para za macku u dzaku...ne kupujes ga u prodavnici...ko zna iz koje price se pojavio tel a pritom ne zaboravi da taj model kosta u zavisnosti od memorije 500-530e .... previse lepo zvuci tih 330 za polovan tel...samo iznosim moje misljenje kao trgovca :D

Jeste ZTE. Zato ga mtel nudu za 17KM. Iman Samsung 2019 god...zaboravio sam koji.
Nego htio bi da imam još jedan tel ono povremeno da ga uključim ne mislim ga stalno koristiti. Ima neki Xiaomi RED MI 8 za 1KM. Mislim da je i fušeraj.
Kakav je Huawei P30 LITE i Hisense H40 ?

Hej, zanima me koji telefon preporucujete da kupim, cena do 800e. Ljubitelj sam androida ali nisam naisla na bas dobre komentare za samsung s20ultra, pa me zanima sta mislite? Hvala unapred

ako hoces Samsung za te pare mozes uzeti i dav :D

Samsung Galaxy A71 dualSIM​

mada sam se ja sad navukao zestoko na Xiaomi :lol: a do 400e imas opako dobre modele za pocetak npr

https://www.mobilnisvet.com/mobilni/7321/Xiaomi/Mi-Note-10 ..... ovo je po meni za te novce (do 500) savrseno :D

Poz

Back