Koji Telefon do 430e?

timr11

Početnik
Poruka
4
Pozdrav svima,
Koji telefon mi je najisplativiji za uzeti do 430e, kupio bih preko kupujem prodajem sajta. Android dolazi samo u opticaj i novi telefoni, nista polovno. Da ima sto jacu bateriju, da bude sto bolji u gamingu i najvise da ima dobru kameru.

Читам ваше савете и образложења и имам утисак да се расправа води на великом одмору у 5-6 разреду основне школе.
Свако заступа оно што он има а не зато што може конкретно да образложи?

За гејмерски телефон треба добар процесор, рам, дисплеј, батерија. Значи, процесор из серије 8, новији (не мора последњи јер је скуп), рам од минимум 8gb и дисплеј који има освежење бар 120hz као и батерија од минимум 4А. За добар фото, опет је битнији процесор од брда пиксела на самом сензору. Са добрим процесором Гугл камера може од сваког сензора направити чудо.
Snapdragon 888 много се греје и ако желиш то да избегнете, иди на верзију 888+.
Серије испод, као 870 далеко су стабилније у раду. Сада и mediatek има одличне процесоре који су јефтинији и можда треба и у том правцу гледати? Рецимо неки телефон на Dimenslty 1200? Такође обрати пажњу на тип меморије због брзине. Значи да не буде ниже од типа UFS3,1
Има ту још пар параметара, као од чега је изграђено тело и степен заштите као и звук.
Када то све сагледаш потражи телефон који то све има за те паре које можеш дати.
Погледај и одзиве на yt по питању модела које ставиш у ужи избор. Када све изанализираш према својим потребама, донеси одлуку.

Realme GT ima VC sistem za hlađenje tako da ima odlične termalne rezultate.

Ali je već rekao da mu je kamera bitnija nego što mu je potreban telefon za gejming, pa je S20 FE bolji s obzirom da ima bolje kamere.
Извини, да ли си ти промотер Realme или хвалиш свог коња?
Snapdragon 870 је стабилнији у раду а предности 888 су синтетички.
Поред тога, навео сам, mediatek сада има одличну серију процесора која се не сме потцењивати.
Зато сам и саветовао да све добро анализира и онда донесе одлуку. Савети типа због саветовања су крајње субјективни.

Ок, можда радиш али лоше саветујеш.

Šta sam to loše savetovao?

Momak je prvo rekao da mu treba telefon za gejming do 430e... Lepo sam rekao da od GT nema boljeg i jačeg telefona za gejming za te pare, s obzirom da ima odličan procesor, s obzirom da ima odličan sistem hlađenja, da ima UFS 3.1 memoriju i 12GB RAM-a.
Ti si se odmah uhvatio priče oko grejanja 888 koje si verovatno sporadično pokupio na netu i uleteo sa nekom levom pričom.

Telefon je provereno i potvrđeno najjači mobilni uređaj za te pare, i tu nema šta da se pogreši.

Kada je rekao da mu je prioritet kamera, lepo sam rekao da juri S20 FE jer GT najveći kompromis ima upravo na kamerama.

Šta sam to loše savetovao?

Momak je prvo rekao da mu treba telefon za gejming do 430e... Lepo sam rekao da od GT nema boljeg i jačeg telefona za gejming za te pare, s obzirom da ima odličan procesor, s obzirom da ima odličan sistem hlađenja, da ima UFS 3.1 memoriju i 12GB RAM-a.
Ti si se odmah uhvatio priče oko grejanja 888 koje si verovatno sporadično pokupio na netu i uleteo sa nekom levom pričom.

Telefon je provereno i potvrđeno najjači mobilni uređaj za te pare, i tu nema šta da se pogreši.

Kada je rekao da mu je prioritet kamera, lepo sam rekao da juri S20 FE jer GT najveći kompromis ima upravo na kamerama.
Па управо то што пишеш, нема бољег?
Испада да си их све поседовао, пробао и упоредио?
Опусти се, човеку треба дати информације на чега обратити пажњу а онда нека сам донесе одлуку.

Ове. Бирај шта више волиш. Нећеш наћи бржи телефон у том ценовном рангу од Mi 11i .
Можеш да провериш на сајту Мобилни свет такође.

Back