JustCrazy Početnik Poruka 17 03.08.2016. u 00:36 - Koji su vasi najveci kurvarski promasaji? #51 Msm da tu realno nema promašaja. Samo treba da se zna ko trese šljivu a ko stoji u potoku. Da se razumemo - ja tresem šljivu. Послато са E560 уз помоћ Тапатока
Msm da tu realno nema promašaja. Samo treba da se zna ko trese šljivu a ko stoji u potoku. Da se razumemo - ja tresem šljivu. Послато са E560 уз помоћ Тапатока
Ganfajter Stara legenda Poruka 85.062 03.08.2016. u 01:59 - Koji su vasi najveci kurvarski promasaji? #52 treses ti mudomarjanovo
Kosta2 Legenda Poruka 65.144 03.08.2016. u 02:02 - Koji su vasi najveci kurvarski promasaji? #53 JustCrazy: Msm da tu realno nema promašaja. Samo treba da se zna ko trese šljivu a ko stoji u potoku. Da se razumemo - ja tresem šljivu. Послато са E560 уз помоћ Тапатока Kliknite za proširenje... samo ti tresi, stanem ja u tvoj potok i zaplivam ako dobro treseš
JustCrazy: Msm da tu realno nema promašaja. Samo treba da se zna ko trese šljivu a ko stoji u potoku. Da se razumemo - ja tresem šljivu. Послато са E560 уз помоћ Тапатока Kliknite za proširenje... samo ti tresi, stanem ja u tvoj potok i zaplivam ako dobro treseš