koji su vasi aduti ?

Joj, to "aduti" zvuci kao da sa odredjenom namerom nesto istices i kreces u :"Juriiis!!!".

Ne znam... Mislim da mi je najveca pradnost to sto sam prirodna i sto zaista umem da saslusam, cujem i zapamtim.
Sta privuce ne znam, ali je do sada bilo tako da sam im se vremenom vise dopadala. Sto je zapravo, u mojoj situaciji, problem :neutral:

Mnoge rade,naročito "ribe".Neke bi isto imale šta da istaknu od tih atributa,pa ne ističu.Samo ti takve verovatno ne primećuješ,što ne znači da ne postoje.

Nisam bio precizan. Ali kao sto sama kazes: mnoge to rade.
Primecujem i kod ovih sto ne isticu. Kod nekih od njih je nemoguce ne primetiti (osim kad bi se uvile od glave do pete...ali takve me, iz drugih razloga, ne zanimaju).

Ako se obuce nesto kratko i usko, ne znaci da je otvorena sezona parenja. Mozda joj je/ nam je samo tako doslo.

Ja to nisam ni rekao.
Kao sto verovatno i sama znas, pre ces cuti od zena "Joj, vidi ovu sta je obukla, joj vidi sve na izvol´te kod ove..." i tako te komentare nego sto ces to cuti od muskaraca kada pored njih prodje neka zenska u minicu.

Ako joj to dobro stoji i ja cu se sigurno okrenuti za njom, bez sujetnih komentara ;)
a ako joj ne stoji dobro?
To "dobro stoji" je veoma subjektivna stvar. ;)
Ko postavlja te standarde, mislim... zasto je minic o.k., a izbacene sise su preterane?

mislim u pravu je Beer, ko postavlja te standarde i zasto je minic od 20 cm ok a od 15 vise nije, a sta je sa onim sto je jos kraci?
mislim dal se vidi pola ili celo dupe koju ulgu igra
a dekolte, mislim dal se vidi 1/3 ili 2/3 sisa ko to odredjuje?

mislim u pravu je Beer, ko postavlja te standarde i zasto je minic od 20 cm ok a od 15 vise nije, a sta je sa onim sto je jos kraci?
mislim dal se vidi pola ili celo dupe koju ulgu igra
a dekolte, mislim dal se vidi 1/3 ili 2/3 sisa ko to odredjuje?

Dupli moral, dvostruki arsini.

"Kad ja obucem minjak i izbacim sise, onda to radim jer mi dobro stoji (kad ja kazem da mi stoji onda mi stoji i tacka) i jer mi se tako oblaci. Kad se setam u trenerci ili farmericama i primetim druge zene kako su izbacile sise i dupeta, ondaK su to lake ribe i k*rve."

Izem ti zene i njihovu logiku. :lol:

Ako mi se ne dopada necu se okrenuti, ali necu ni komentarisati negativo.

OK je dekolte, ali ne zajedno uz minic :) Neka mera ipak treba da postoji.

Posteno.
Tesko je definisati granicu, ja mislim.

zena bez sisa je ko selo bez crkve

Vaistinu.
Ali nije to tema, nego da li ih i koliko ih pokazuju, i ko definise sta je jos u granicama normale.

Back