ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
oci , noge , sise , kosa ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, to "aduti" zvuci kao da sa odredjenom namerom nesto istices i kreces u :"Juriiis!!!".
A sta kao ne rade to ribe? Ne isticu se sise i dupeta, ne potenciraju se odrenjeni atributi???![]()
Mnoge rade,naročito "ribe".Neke bi isto imale šta da istaknu od tih atributa,pa ne ističu.Samo ti takve verovatno ne primećuješ,što ne znači da ne postoje.
A sta kao ne rade to ribe? Ne isticu se sise i dupeta, ne potenciraju se odrenjeni atributi???![]()
Ako se obuce nesto kratko i usko, ne znaci da je otvorena sezona parenja. Mozda joj je/ nam je samo tako doslo.
Ako joj to dobro stoji i ja cu se sigurno okrenuti za njom, bez sujetnih komentaraJa to nisam ni rekao.
Kao sto verovatno i sama znas, pre ces cuti od zena "Joj, vidi ovu sta je obukla, joj vidi sve na izvol´te kod ove..." i tako te komentare nego sto ces to cuti od muskaraca kada pored njih prodje neka zenska u minicu.
Ako joj to dobro stoji i ja cu se sigurno okrenuti za njom, bez sujetnih komentara![]()
a ako joj ne stoji dobro?Ako joj to dobro stoji i ja cu se sigurno okrenuti za njom, bez sujetnih komentara![]()
To "dobro stoji" je veoma subjektivna stvar.
Ko postavlja te standarde, mislim... zasto je minic o.k., a izbacene sise su preterane?
mislim u pravu je Beer, ko postavlja te standarde i zasto je minic od 20 cm ok a od 15 vise nije, a sta je sa onim sto je jos kraci?
mislim dal se vidi pola ili celo dupe koju ulgu igra
a dekolte, mislim dal se vidi 1/3 ili 2/3 sisa ko to odredjuje?
Ako mi se ne dopada necu se okrenuti, ali necu ni komentarisati negativo.
OK je dekolte, ali ne zajedno uz minicNeka mera ipak treba da postoji.
zena bez sisa je ko selo bez crkve
jel onda i push up nepodoban
Ako mi se ne dopada necu se okrenuti, ali necu ni komentarisati negativo.
OK je dekolte, ali ne zajedno uz minicNeka mera ipak treba da postoji.