Koji su vam najgori insekti, i najbolji?

Najgori insekt?

• Komarci

glasova: 7 43,8%
  • Mravi

glasova: 0 0,0%
  • Bubasvabe

glasova: 4 25,0%
  • Pauk

• Krpelj

glasova: 4 25,0%
  • Ose

glasova: 1 6,3%
  • Pčele

• Škorpijon

• Ukupno glasova
    16
Fali ljigava muha.
Glasao sam za komarca, iako...

Komarca ću bez da razmislim ubiti, još mi je poseban užitak kada ga klepim pa ostane veliki trag krvi zato što me đubre do maloprije isisavalo, ali što se muhe tiče... sleti na tastaturu, pa na čašu, pa na mene, pa stol... itd. itd. a ja s mlatićem/novinama/japankom u ruci, grčevito cupkam s noge na nogu, pazeći gdje mi je najmanje gadljivo umlatiti je.
Još kada je vidim kako trlja one svoje ljigave ručice... fuj!!!
To je kod onih kućnih, a kada uleti zunzara ili nedajbože ona zlatno-zelena što na govna ide, tu otvorim širom prozor u nadi da će sama otići.
I zakleo bi se životom da dok god mirujem i ona uredno zuji, slijeće na mene, tu je, ali one sekunde kada uzmem mlatić ili šlapu, kao Predator, onaj Yautja, samo se stopi s pozadinom i nema je.

Poslednja izmena:
A glasamo za koje?

Volim bubamara, paukove, pčele, mrave... u stvari ne volim samo muve, krpelje i komarce.

Samo što pauk nije insekt. Ni krpelj. Ni škorpija.

E zaboravio sam muve

Oh No Wow GIF by Rockstar Games

Од понуђених инсеката најгори су ми крпељи. Не смеш слободно по трави да идеш, накаче се на тебе, добијеш неку болест.

А инсект који из неког разлога јако волим је ово:

Crisopid_July_2013-9a.jpg

Раније су ми увек увече улазили у собу и некако су ми баш драги, онако мирни, нежни и лепи.

Од понуђених инсеката најгори су ми крпељи. Не смеш слободно по трави да идеш, накаче се на тебе, добијеш неку болест.

А инсект који из неког разлога јако волим је ово:

Pogledajte prilog 1571468

Раније су ми увек увече улазили у собу и некако су ми баш драги, онако мирни, нежни и лепи.

Kako se zove ovaj?

Obozavam pcele, najkorisnija bića na svetu.
Simpaticni su mi i leptiri, bubamare, svitci, skakavci, mravi...
Ostale ne volim ni na slici, posebno krpelje, stršljenove, ose, bubasvabe, bubaruse, ušare, paukove, komarce, muve, moljce...
Škorpije nisu insekti, al ne volim ni njih, kao ni bilo šta što moze da otruje, ubode, boli...
Inace, komarci su životinje koje godišnje ubiju najviše ljudi (oko milion) pa eto, oni zasluzuju prvo mesto najomraženijih. Gofna mala.

Back