Koji su ovo prevaranti?

И једна од смешних ствари која се десила око младинске књиге и њихове наградне игре

Отац мог друга је добио ауто (мислим да је неки опел астра или тако нешто) ЧОВЕК НИЈЕ УОПШТЕ КУПИО КЊИГУ,нити је учествовао у наградној игри,без икакве везе сем што је добио то прво писмо са блабла рекламом он ни крив ни дужан доби ауто

Ко год не верује у причу нека оде у кафе Мурано на Детелинари и пита за Зокијевог ћалета
и како је добио ауто

Mojoj kevi na vrata pre neki dan dodje riba, smontirana, picnuta i kao:
'Gospodjo dobili ste nagradu jer ste redovan platisha struje i komunalija. Nasa firma (keva zaboravi kako se zove jer je riba nesto promrmljala) je sponzor i uredne platishe nagradjuje nasim proizvodima. I uvali kevi neke kineske pracke (pojas protiv kicmobolje, makaze, nozeve, zidni sat, fen za kosu.
Keva namazana i kaze 'jao hvala vam' (a samo ceka sta ce ova da odvali) i krene nazad u gajbu da zatvori vrata a riba:
'ali godpodjo vase je samo da platite PDV u iznosu od 2500 dinara. :D
Keva naravno uhvati i vrati joj sve to i otprilike je nahrani govnima, jer sve sto joj je ova uvalila tj. pokusala da uvali ne vredi ni 1000 din.
Jeste li imali iskustva sa ovakvim jajarama? :evil:
Meni su dosli s pricom dobili ste nagradu TOP Shopa...bla bla...:lol:
Ima ih ovde :
http://www.prevara.info/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=1&id=8&Itemid=7

Ma u ova drzava je RAJza lopove ! Dokaz ?
-Postoji odredjena suma pri kradji, ispod koje organe reda boli ona stvar. Tuzi ti privatno koliko hoces...za neku godinu mozda isteras nesto.
-Ostavili ste otkljucana vrata dok je lopov iskoristio priloku? Eeee. pa gle apsurda...pa ispadate jos i saucesnik !!! Vi ste njemu pomogli, "naveli na greh", lopov inace ne bi...
-Kriminalac udje u dvoriste i zapali Vam auto, naocigled ukucana. Uslov je da vrednost auta bude ispod neke sume, ne znam sad tacno.
-Kradja auta vise NE POSTOJI. To se sad zove "neovlasteno pozajmljivanje auta". Bilo je u novinama.

Pri tom NI SLUCAJNO ( !!! ) da Vam padne na pamet PREDUZIMANJE nekih mera. To je nadleznost posebnih organa - istih onih sto ih zabole...

SAMOODBRANA je takodje vrlo precizno definisana u korist kriminalaca, NARAVNO. U situaciji oruzanog ( !!! ) napada, mozete se braniti samo AKO prezivite "prvi napad" i ako napadac pri tome ne okrene ledja...
Sve informacije, ODGOVORNO TVRDIM dobio sam od policajaca LICNO !!! Osim ove zadnje, to mi je ispricao portir, posle policijskog drila. Ne mogu ih dokazati, jer "ko ce priznati da je kurvin sin ?". Medjutim, lako se to ustanovi nazalost, prvom nesrecnom prilikom.
Eto, pa mi posle ovi prevaranti na vratima i preko PTT, dodju kao maciji kasalj...Malo sam odlutao od osnovne teme, izvinjavam se...
Prevara, laz, obmana, laziranje, izvrdavanje, ucena, opstrukcija, kradja...pa to je ovde nacionalni brend !

Back