Koji su najbolji tekstopisci u Ex-Yu i danas

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oni su zakon za dobre narodnjake.
jel može Stojko da ti otvori oči?
Marina Tucaković je autorka ovog evergreen-a

naravno svaka čast celoj grupi Zana sa sve legendarnom deonicom na klavijaturama

p.s. Žika je prvo odbio celu pesmu nazivajući je tupavom a zapravo i jeste pesmica o sponzoruši prelepo upakovana a koja im je donela besmrtnost...

sad dal zbog teksta Marine ili Zaninog vokala ili deonice na klavijaturi... :D

Poslednja izmena:
jel može Stojko da ti otvori oči?
Marina Tucaković je autorka ovog evergreen-a

naravno svaka čast celoj grupi Zana sa sve legendarnom deonicom na klavijaturama

p.s. Žika je prvo odbio celu pesmu nazivajući je tupavom a zapravo i jeste pesmica o sponzoruši prelepo upakovana a koja im je donela besmrtnost...

sad dal zbog teksta Marine ili Zaninog vokala ili deonice na klavijaturi... :D
Marina je napisala mnogo pesama i za Opatiju,Beogradsko prolece i druga jaca takmicenja,ali je poznatija po narodnjacima.Vise je saradjivala s njima.

Previše šaljiv za moj ukus
I onda govore da smo klonovi :D Šaljiv je u 10% pisama ostalo samo tuga, bol i patnja kako i triba bit.

Velike amplitude u kvalitetu
Tu se slažemo i meni je on osobno precijenjen ka tekstopisac i gorespomenuti mi je za klasu bolji. Pogotovo me kod Čorbe ubiju njegove rime koje su toliko usiljene i predvidljive da pismu koju prvi put čujem već pogađam s čime će se rimovat i idućoj strofi. S druge strane od Balaše neke pisme sam čua 10 puta pa opet moram mozgat šta iduće ide. To je ta razlika u klasi ako se mene pita, a ima još tih "sitnica" zbog kojih mi je Đole sam vrh. I to uz Štulića i Arsena koji mi po tom pitanju odskaču od ostatka yu scene.

Back