Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 395.030 danas u 20:18 - Koji su najbolji tekstopisci u Ex-Yu i danas #1 Koji su to po vama tekstopisci ciji se tekstovi pamte i danas ?
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 395.030 danas u 20:18 - Koji su najbolji tekstopisci u Ex-Yu i danas #2 Meni su najbolji : Bora Čorba i Djordje Balašević
38imak Elita Poruka 19.567 danas u 20:45 - Koji su najbolji tekstopisci u Ex-Yu i danas #3 A Marina Tucakovic i Braja?
38imak Elita Poruka 19.567 danas u 20:45 - Koji su najbolji tekstopisci u Ex-Yu i danas #4 Jao cek', ovo je tema za @Stojkov Menidjer
VranV Aktivan član Poruka 1.726 pre 57 minuta - Koji su najbolji tekstopisci u Ex-Yu i danas #5 Zoran Predin ( Lačni Franz), Branislav Babić Kebra (Obojeni program) i Branimir Dzoni Štulić (Azra). Nebitnog redosleda nabrajanja.
Zoran Predin ( Lačni Franz), Branislav Babić Kebra (Obojeni program) i Branimir Dzoni Štulić (Azra). Nebitnog redosleda nabrajanja.
Š Škutor Kićo Primećen član Poruka 608 pre 3 minuta - Koji su najbolji tekstopisci u Ex-Yu i danas #6 Nina: Djordje Balašević Kliknite za proširenje... Previše šaljiv za moj ukus Nina: Bora Čorba Kliknite za proširenje... Velike amplitude u kvalitetu
Nina: Djordje Balašević Kliknite za proširenje... Previše šaljiv za moj ukus Nina: Bora Čorba Kliknite za proširenje... Velike amplitude u kvalitetu
Š Škutor Kićo Primećen član Poruka 608 pre 2 minuta - Koji su najbolji tekstopisci u Ex-Yu i danas #7 Piloti su imale fine tekstove