- Poruka
- 397.750
Koji su to po vama tekstopisci ciji se tekstovi pamte i danas ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previše šaljiv za moj ukusDjordje Balašević
Velike amplitude u kvalitetuBora Čorba
Ima ih dosta i jeste Bora bio dobar,ali i Milan Mladenovic je dosta doprineo dobroj muzici.Koji su to po vama tekstopisci ciji se tekstovi pamte i danas ?
Oni su zakon za dobre narodnjake.A Marina Tucakovic i Braja?![]()
Vranjkovic je depresija koja ima svoju depresiju.Nikola Vranjkovic(bolji u Blok aut-u nego solo).
Rajko Dujmić, Zrinko Tutić, Marina Tucaković, Đorđe Novković, Zdenko Runjić, Nenad Ninčević, Kornelije Kovač...Koji su to po vama tekstopisci ciji se tekstovi pamte i danas ?
jel može Stojko da ti otvori oči?Oni su zakon za dobre narodnjake.
Marina je napisala mnogo pesama i za Opatiju,Beogradsko prolece i druga jaca takmicenja,ali je poznatija po narodnjacima.Vise je saradjivala s njima.jel može Stojko da ti otvori oči?
Marina Tucaković je autorka ovog evergreen-a
naravno svaka čast celoj grupi Zana sa sve legendarnom deonicom na klavijaturama
p.s. Žika je prvo odbio celu pesmu nazivajući je tupavom a zapravo i jeste pesmica o sponzoruši prelepo upakovana a koja im je donela besmrtnost...
sad dal zbog teksta Marine ili Zaninog vokala ili deonice na klavijaturi...![]()
I onda govore da smo klonoviPreviše šaljiv za moj ukus
Tu se slažemo i meni je on osobno precijenjen ka tekstopisac i gorespomenuti mi je za klasu bolji. Pogotovo me kod Čorbe ubiju njegove rime koje su toliko usiljene i predvidljive da pismu koju prvi put čujem već pogađam s čime će se rimovat i idućoj strofi. S druge strane od Balaše neke pisme sam čua 10 puta pa opet moram mozgat šta iduće ide. To je ta razlika u klasi ako se mene pita, a ima još tih "sitnica" zbog kojih mi je Đole sam vrh. I to uz Štulića i Arsena koji mi po tom pitanju odskaču od ostatka yu scene.Velike amplitude u kvalitetu