gost 260148
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
Stvarno ne znam sta vise da koristim, sve sam brenodove isprobala i roll on i stickve i sprejeve ali svi oni ostavljaju bele fleke na crnoj majci i zapusavaju pore sto nije dobro.
Sta koristiti protiv neprijatnog mirisa znojenja a ne protiv sprecavanja znojenja?
I kako skidate te fleke sto ostanu na crnoj majci? I u masini posle pranja, meni se fleke ne skidaju...
Moja komsinica je operisala tumor na grudima i lekari su joj rekli da ne koristi nikakve stickove ili bilo sta za sprecavanje neprijatnih mirisa pa su joj napisali i ovo:
dva recepta za dezodoranse u kućnoj varijanti:
Osnovni dezodorantski puder
-pola šolje sode bikarbone
-pola šelje kukuruznog skroba
Dodati nekoliko kapi esencijalnih ulja kao što je ulje lavande ili cimeta
Sastojke staviti u staklenu teglu, mešati i mućkati dok se masa ne sjedini. Prvo naprskati parče maramice ili pamuka ovom smešom, a zatim natapkati na telo. Ne ispirati.
Osnovni tečni dezodorans
-četvrtina šolje ekstrakta lešnika
-četvrtina šolje aloe vera gela
-četvrtina šolje mineralne vode
1 kafena kašičica biljnog glicerina
Dodati nekoliko kapljica esencijalnog ulja (može lavanda)
Pomešati sve sastojke i mešati do sjedinjenja mase.
Ovo je dobro ali je vremenski nemoguce sve ovo odraditi..
sa vi mislite??
Sta koristiti protiv neprijatnog mirisa znojenja a ne protiv sprecavanja znojenja?
I kako skidate te fleke sto ostanu na crnoj majci? I u masini posle pranja, meni se fleke ne skidaju...
Moja komsinica je operisala tumor na grudima i lekari su joj rekli da ne koristi nikakve stickove ili bilo sta za sprecavanje neprijatnih mirisa pa su joj napisali i ovo:
dva recepta za dezodoranse u kućnoj varijanti:
Osnovni dezodorantski puder
-pola šolje sode bikarbone
-pola šelje kukuruznog skroba
Dodati nekoliko kapi esencijalnih ulja kao što je ulje lavande ili cimeta
Sastojke staviti u staklenu teglu, mešati i mućkati dok se masa ne sjedini. Prvo naprskati parče maramice ili pamuka ovom smešom, a zatim natapkati na telo. Ne ispirati.
Osnovni tečni dezodorans
-četvrtina šolje ekstrakta lešnika
-četvrtina šolje aloe vera gela
-četvrtina šolje mineralne vode
1 kafena kašičica biljnog glicerina
Dodati nekoliko kapljica esencijalnog ulja (može lavanda)
Pomešati sve sastojke i mešati do sjedinjenja mase.
Ovo je dobro ali je vremenski nemoguce sve ovo odraditi..
sa vi mislite??
Poslednja izmena: