Koji ste tip "skolske" mame?

Moja svekrva odvaja masnoću sa mesa ćerki koja ima 25 godina :roll:
Uglavnom kuliram al nekad se jedva suzdržim da ne pobegnem vrišteći.
Nije bre to normalno, daj se kontrolirati.

pa sta fali, i meni cale to sve odvoji kad dodjem na rucak, ako oce nek odvaja, bolje on nego ja :)))
a sjecam se kad sam izlazio ko klinac, dodjem kuci u 3 ujutro sa 15 godina, on se dize i pravi mi veceru :)))

Ја се ни овде не уклапам :(

Нема ме ни у једном опису, носила фотоапарат јесам, шкљоцнула јесам, смешкала се све време гледајући своје дете као теле, да, суздржавала сузе - да, али нисам остале шетала по школи, не спајтавам се са учитељицом (једном сам понудила помоћ за једно дете које није могло да иде на екскурзију и то је све).

Дефинитивно сам неуклопљена особа по свим основама, или су овакви тестови чиста глупост.

Ма, биће да је ово друго :nisamja:

...ni moja mama...

...bila je nekako cool zena...okvir pravila a u tom okviru sloboda...

...bas nikada nije plakala ili hvalila ali nikada nije ni kudila decu...obicno nije ni znala...ali sam se iznenadila kada sam videla sacuvane moje slike, grncariju neku, dnevnike, znaci znala je samo nije pridavala znacaj...bar ne javni...kad god bi nas hvalili ona bi zavrsila u recenici "dobra su deca". I toliko.

...i ja sam isla sama u skolu, tri minuta niz slepu ulicu od kuce...na roditeljski je otisla dva puta da se secam jer se oba puta posvadjala:lol: jer joj nista to komplikovanje nije jasno (oba puta stiteci nastavnike a protiv ludih roditelja i dece)...na utakmice mi nikada nije dolazila (ali nisu nikome ni dolazili), jedino mi je dolazila na predstave...valjda je sport nije zanimao...

...jedino znam da mi je pogledala rezultate za upis na faks pre nego sto sam ih ja videla...mada je radila na Univerzitetu tri minuta odatle...ali kod nas nije bilo toga dajem ti novac za ocene, rodjendani u kafanama, rodbina na cestitanje...uvek sam isla na jezike, na putovanja a za ocenu poljubac, bravo i palacinke koje bih potrazila...mislim da je u osnovi smatrala da je to moj posao...isto kada bih nesto zeznula, zavrsila bi sa dobro, popravices:)

cvrcak moj :heart:

119733311020590880089813-1.jpg

Back