Koji ste tip "skolske" mame?

otkud znam,ja citav zivot samo placem.mene sve dirne
kad fudbaleri grle posle gola,kad vidim da nekog na stanici prati rodbina,kad neko cita neku lepu pesmu,kad su nekad vojnici praceni u vojsku,kad pevaju himnu,kad mi neko prica nesto sto je njega dirnulo...uzas bre

i ja u dlaku ovako. :neutral:

nesto se kao kontrolisem u poslednje vreme, narocito pred ljudima koji me ne poznaju dovoljno.
ne mogu da otovirm link, ali sam ta uplakana, bez greske. jos pamtim zavrsnu priredbu u cerkinom vrticu, pred polazak u skolu. imali su nastup, uz pesmu "Velika sam, velika..lalala", toliko sam ridala gledajuci ih da sam dobila temperaturu kasnije :roll:

a, sto je cudno, kada su zaista velike krize, šokovi, situacije, suza nigde. zapravo, ne nigde, ali idu brate kontrolisano i prilagođeno situaciji.

i ja u dlaku ovako. :neutral:

nesto se kao kontrolisem u poslednje vreme, narocito pred ljudima koji me ne poznaju dovoljno.
ne mogu da otovirm link, ali sam ta uplakana, bez greske. jos pamtim zavrsnu priredbu u cerkinom vrticu, pred polazak u skolu. imali su nastup, uz pesmu "Velika sam, velika..lalala", toliko sam ridala gledajuci ih da sam dobila temperaturu kasnije :roll:

a, sto je cudno, kada su zaista velike krize, šokovi, situacije, suza nigde. zapravo, ne nigde, ali idu brate kontrolisano i prilagođeno situaciji.

e bas tako
moj stariji prvi srednje recituje za svetog savu na skolskoj priredbi,ocajan jer nije mogao da izbegde,a duplo ocajnini sto je meni i kragna mokra od plakanja

Hajde malo da se zabavimo.

Koji ste tip mame kada vam dete 1.9. krene u skolu, ne daj boze da je jos u prvi razred u pitanju :lol: Imamo uplakanu, organizatorku, fotografa. a vi ste? ;)

http://www.krstarica.com/zivot/razn...ve-majki-mozete-naleteti-prvog-skolskog-dana/

Ja sam ti tip roditelja koji smatra da dete nije svesno u koji se hohštapleraj upliće.
Za procese odrastanja i shvatanja šta se može a šta ne može uticati okolina u koju spada i prosvetno osoblje.
Na njihove melodrame i patetike i tobožnju brigu o moralnim načelima samo pitam - A KAKO STE SE ZAPOSLILI, NA MORALNOJ OSNOVI?

Brizna...bila.Sve tip top prvi dan,sveske knjige olovke i ostala pomagala
posle se to malo razvodni...pa knjige budu ispisane, sveske sa savijenim
koricama a olovke tupe...bilo pisanja i na rokovnicima i blokčićima ma
još na toalet papiru nisu pisali:lol: Meni bilo bitno da su čisti i siti
pojam urednosti i danas nije sasvim jasan:lol:

otkud znam,ja citav zivot samo placem.mene sve dirne
kad fudbaleri grle posle gola,kad vidim da nekog na stanici prati rodbina,kad neko cita neku lepu pesmu,kad su nekad vojnici praceni u vojsku,kad pevaju himnu,kad mi neko prica nesto sto je njega dirnulo...uzas bre

Plačljiva... dirne me sve živo u vezi dece.

nema baš veze sa temom, ali i ima...kako sam se letos isplakala kad sam gledala mlade fudbalere na postolju kako pevaju himnu, ubila me deca od zezanja... ne plačem samo na venčanjima, ona su mi dosadna

Back