електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Ко се још замара редоследом. Људе делим на први круг око мене и све даље и даље. Дакле, у питању су концентричне кружнице а не линеарни низ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/koji-ste-na-rang-listi/
Apsolutno svi ljudi svake sekunde necemu daju ocene, nesto ocenjuju, osudjuju. Opisivanje je nemoguce bez ocenjivanja. Govor je nemoguc bez ocenjivanja. To je poenta ljudskih bica, da razumom razvrstavaju svet oko sebe. Potpuno je normalno, i ne samo normalno, vec i pozeljno i obavezno, da pravite rang liste ljudskih bica; jer ako ih ne pravite, i ako su vam svi vrednosno isti, zasto su vam onda bliske osobe posebne? (ako vam uopste i jesu posebne)?![]()
Zenska tema koju zene ne priznaju, javno, ali licno vrlo precizno znaju redosled.
mislis da poredjanost osoba u licnim zivotima zanima samo zene?
Interesantno mi je kako rangiraju u Bosni . Ako te simpatišu onda si im raja
a ako ne onda si papak . Primjećujem da sam i ja tako počeo rangirati . Ako ovdje
neko koga smatram rajom napiše nešto što mi se ne svidi uzdržim se od komentara
a ako slično napiše papak odmah ga zaskočim .
http://www.krstarica.com/zivot/ljubav-i-seks/koji-ste-na-rang-listi/
Apsolutno svi ljudi svake sekunde necemu daju ocene, nesto ocenjuju, osudjuju. Opisivanje je nemoguce bez ocenjivanja. Govor je nemoguc bez ocenjivanja. To je poenta ljudskih bica, da razumom razvrstavaju svet oko sebe. Potpuno je normalno, i ne samo normalno, vec i pozeljno i obavezno, da pravite rang liste ljudskih bica; jer ako ih ne pravite, i ako su vam svi vrednosno isti, zasto su vam onda bliske osobe posebne? (ako vam uopste i jesu posebne)?![]()
mislis da poredjanost osoba u licnim zivotima zanima samo zene?
Odakle dolazi trajna borba medju zenama?
Mozda si ipak u pravu...i muskarci se porede. Mada mi ta rang lista bas nije jasna.
ne bih ti znala reci
- - - - - - - - - -
meni je ta jasnija, od one koju formiraju zene
Zenska ranglista zavisi od paznje koju izaziva kod muskaraca.
Da li muska zavisi od zena...sumnjam.
Zenska ranglista zavisi od paznje koju izaziva kod muskaraca.
Da li muska zavisi od zena...sumnjam.
OK, ovo je definitivan razlog da se napusti ženski forum.
Poražavajuće lupetanje.