Koji ste film najviše puta odgledali?

"Kum", a od serija rusku "Sašinu brigadu" !
Vrh !

Vronski. :heart:

Baš danas sam pomislila na to kako mi se gleda Kum.
Brigada je brutalno dobra serija, ali mi fali par epizoda da dovršim.

- - - - - - - - - -

A ovako od filmova koje sam najviše gledala

Zelena milja, Forest Gamp, starije Betmene, Terminator 1 i 2, Komandos, 10 things i hate about you...
U principu sve sa Švarcenegerom sam gledala po 10 puta i više

Da jbt Badi pas kosarkas, nije mogao da prodje vikend bez tog filma. Isto su cesto pustali i one filmove sa Kianu Rivsom, Bill and Ted, valjda tako nesto mrzi me da guglam. I dalje se secam radnje, kao da sam ih juce gledao.

The Football Factory je kult. Onaj lik sto je glumio Tomija Dzonsona je posle radio na Diskaveriju dokumentarac The Real Football Factories. Tako ga je put doveo do nas na Dorcol gde je u Barci imao priliku da upozna cuvenog Zareta. Mislim da posle tog susreta nikada nije bio isti i da vuce traumu za ceo zivot. :mrgreen:
Gledala sam i taj dokumentarac :mrgreen: Jos su doneli i pistolje da ga loze. Secam se da je prokomentarisao da Beograd izgleda boljsevicki.

Uh da, Bil i Ted su klasika i Majkl Dzej Foks kao vukodlak.

f25bbf23730923.56327f215dee6.jpg

Gledala sam i taj dokumentarac :mrgreen: Jos su doneli i pistolje da ga loze. Secam se da je prokomentarisao da Beograd izgleda boljsevicki.

Uh da, Bil i Ted su klasika i Majkl Dzej Foks kao vukodlak.
Bilo mi je jasno da ce da izdrami kada je rekao da je duboko usao u geto, a on u Kralja Petra, na 5 minuta hoda od strogog centra Beograda. Mada nisam siguran koliko su doneli pistolje da bi ga lozili, a koliko da bi se zapravo kurcili. Tada je Alcatraz bio u punoj snazi i ful sastavu, pre slucaja Taton kad je pola njih popadalo, a pola bilo u bekstvu pa popadalo. :mrgreen:
Inace kad smo kod ove teme, dobar je i nas serijal Dosije navijaci. Dok Brankicu i Insajder necu da spominjem ovom prilikom. :mrgreen:

Teen Wolf. :mrgreen:
Dok je bio Nemecek program i nije bio toliko los. Pustali su kultne serije, cepali Sopranovi, Simpsonovi, Mucke, Alo Alo, pa Nes Bridzis, Tropical Heat (Nik Sloter :mrgreen: ), Prijatelji... Posle je ona narkomancina skapirala da moze da drzi rejting i sa jeftinijim sadrzajima, tj sapunicama, pa je nastavio u tom ritmu.

Back