KOJI SOPSTVENI BIZNIS POKRENUTI?

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.669
Koji sopstveni biznis pokrenuti ali da je rentabilan, odnosno da se isplati živeti od njega.
Recimo od 20 do 50 hiljada eura.
Evo ko je zainteresovan da živi od sopstvenog rada i tako izdržava porodicu evo prilike da pričamo o tome..

Ima li neko predlog?

Koji sopstveni biznis pokrenuti ali da je rentabilan, odnosno da se isplati živeti od njega.
Recimo od 20 do 50 hiljada eura.
Evo ko je zainteresovan da živi od sopstvenog rada i tako izdržava porodicu evo prilike da pričamo o tome..

Ima li neko predlog?
Ne možemo da pričamo o tome pošto je znanje i veština individualna stvar i to preipisivanje ne prolazi baš uvek.. Ono što vi vi, trebali da uzimate u obzir je da veći broj pokušaja propada... Tako da bi trebali prvo dobro da sednete saberete svoje troškove, veštine, konkureciju i ciljnu grupu pre nego bacite negde 50k..

Sns smradovi..Vecina drugara je u stranci a uopste ih ne interesuje politika već isključivo zbog posla..Morali su da budu lojalni ovoj vlasti kako bi dobili posao, ali su obavezni da dolaze na mitinge da smaraju glasace, da vode racuna o ponasanju i sta pisu na drustvenim mrezama..Druga su napali jer je lajkovao neku sliku možeš misliti..A ja da se uvlacim u dupe nekom zbog posla ne pada mi na pamet, gde je tu moje dostojanstvo?

Pa oticice i NSN pa ce doci neko drugi i opet ista prica....

Najbolji nacin da dodjes do kinte ti je da naucis da sviras gitaru ili klavijaturu, nadjes nekog ko zna da peva (ili ako ti znas da pevas, onda nadjes nekog ko zna da svira), i pevate po kaficima ili diskotekama one najgnusnije narodnjake, tu uvek ima love, malo zacepis usi i stisnes zube, popijes dva tri ansiolitika pre nastupa, ali dobro je placeno.

Moj poznanik, koji je svirao bluz, pa je video da leba od toga nema, pa je promenio plocu, sad peva ono sto ni sam ne moze da slusa, ali kaze da mu kinta super kaplje, i tako...

Zamjeni sve evre u Bitcoin
Cijena Bitcoina prema Evru i USD ce da skoci
U prolece 2020 se desava Bitcoin halving prepolovljenje nagrade koju dobijaju majneri sa 12,5 Bitcoina na 6,25 Bitcoina to ce pogurati cijenu jer potraznja za Bitcoinom je u porastu a ponuda od majnera ce biti osjetno manja
Prodaj pola Bitcoina posle halvina 2020 a pola cuvaj do sledeceg halvinga 2024

Back