Koji softver koristite?

Agent Orange:
FROZEN:
Sistemske programe za spijune, bazu i odrzavanje sistema cu ipak sacuvati za sebe, ne nisam sebican, samo ne zelim javno da otvaram vrata lopovima.
A? :shock:
Meni stoji NOD32, mada sam ga samo jednom pokrenuo. Ni ne znam kada sam ga zadnji put osvezio...
Elem, citao sam na mnogim mestima na netu,sto profi recenzija sto recenzija korisnika, i svi su ga hvalili, a ti si jedino ga ocrnio..;)
AVE!!!
nalepnajajpeg3b.jpg

Evo, ocrnjujem ga i ja. Isti slucaj, nakon deinstalacije NODa i instalacije Kasperskog pronadjen trojanac na 'puteru.

ZoNi:
Nina2:
nakon deinstalacije NODa i instalacije Kasperskog pronadjen trojanac na 'puteru.
hehe... pa, normalno: Kaspersky je prilikom svoje instalacije ubacio tog trojanca, da bi posle izgledalo kako je Kasperky bolji AV nego onaj koji je prethodno bio na kompu... stara fora! :D

Vidis, da se to desilo i ostalima koji su uradili isto veruj da bih posumnjala bas u tu teoriju zavere o kojoj pricas;) Desilo se samo meni a znam prilican broj ljudi koji su sa noda presli na kasperski, ali koji recimo ne vise na netu ovoliko koliko visim ja :? :roll:

hehe... ma zezam se... pa, jednostavno je: NIJEDAN av program ne moze da nadje sve zlocince... dakle, velika je sansa da bi slicno bilo i da si imala KAV, pa onda stavila NOD

(ja sam recimo jednom kod druga nasao nekog zlotvora sa besplatnim Avastom - koji ja inace koristim - posle KAV-a 4... To naravno ne znaci da je Avast bolji od KAVa...)

Pa pazi 'vamo.. NOD32 je postao favorit samo zbog brzine skeniranja...Neki ga ne vole jer treba da mu dodajes nov username/password svakog meseca :) Sada sam skinuo novu verziju Kasperskog Pro. i probacu da vidim kako radi, mada sumnjam da ce nesto naci jer je Win. relativno svez...

Back