Koji Smart TV uzeti?

Inspector

Aktivan član
Poruka
1.373
Pozdrav ljudi. Došlo je vreme da kupujem novi TV za svoju sobu ali je trenutno u ponudi more različitih uređaja. Jedino mi odgovara 32 dijagonala jer TV hoću da okačim na zid i iskreno kvalitet u cenovnom rangu od 20.000 do 26.000 din mi je diskutabilan jer nisam dugo kupovao ovakve uređaje. Video sam da su pojedini modeli takođe Smart ali ću navesti šta je meni bitno. Ja TV uglavnom koristim da gledam utkamice, neke dokumentarce i filmove a voleo bi da ima USB (što je verovatno sada standard) i pošto imam neke stare konzole za igrice bilo bi super da TV ima i AV priključak (za ona dva kabla koji su žuti i beli). Naravno nije loša varijanta pošto mi je u sobi WI-FI i to da povežem ali to nije presudno ako su opcije loše, bitniji mi je kvalitet i da TV ima navedene funkcije. Da li bilo ko od vas ima iskustva sa kupovinom TV-a u skorije vreme u ovom cenovnom okviru i koji TV bi ste mi preporučili? Tražio sam malo više na ePonudi i malo sam se pogubio koliko je sve to napredovalo pa su mi za oko zapali modeli Vivax 32LE74SM i VOX 32ADS311G Smart... Šta vi mislite? Evo i linka ka ePonudi : http://www.eponuda.com/televizori-cene/3/f3_0~f5_0

Kvalitetan smart tv u tom cenovnom okviru je nemoguća misija... ukoliko ti nije bitan kvalitet slike možeš da kupiš neki od tih Vox, Fox, Vivax isl., ali ukoliko ti treba tv sa kvalitetnom slikom i full HD rezolucijom moraćeš da izdvojiš malo više love... ja ne bih išao dalje od LG-ja ili Sony-ja.

Hvala vam za savete, izgleda da je ono koliko para toliko muzike na kraju zlatno pravilo. Od ovih ŽNJ marki malo sam gledao po net-u i ljudi uglavnom izbegavaju Vivax i Teslu, sa Fox-om imaju podeljena mišljenja dok je većina hvalila Vox mada je i tu bilo svakakvih komentara (ovaj jedan model za 25.000 ima sve žive opcije i smart je, e sad koliko je to kvalitetno to je pitanje). Gledao sam i Sharp-ove, nemaju veliki izbor ali imaju dosta priključka što reče jolemisa pa mi se čini kao dobar izbor u odnosu na cenu a videh nešto slično i kod Toshibe. Za oko mi je zapao i JVC LT-32VH42K, nije smart ali mi se čini kao kvalitetan. Pročešljaću LG i Samsung danas čisto da uporedim šta imaju.

Back