Inspector
Aktivan član
- Poruka
- 1.373
Pozdrav ljudi. Došlo je vreme da kupujem novi TV za svoju sobu ali je trenutno u ponudi more različitih uređaja. Jedino mi odgovara 32 dijagonala jer TV hoću da okačim na zid i iskreno kvalitet u cenovnom rangu od 20.000 do 26.000 din mi je diskutabilan jer nisam dugo kupovao ovakve uređaje. Video sam da su pojedini modeli takođe Smart ali ću navesti šta je meni bitno. Ja TV uglavnom koristim da gledam utkamice, neke dokumentarce i filmove a voleo bi da ima USB (što je verovatno sada standard) i pošto imam neke stare konzole za igrice bilo bi super da TV ima i AV priključak (za ona dva kabla koji su žuti i beli). Naravno nije loša varijanta pošto mi je u sobi WI-FI i to da povežem ali to nije presudno ako su opcije loše, bitniji mi je kvalitet i da TV ima navedene funkcije. Da li bilo ko od vas ima iskustva sa kupovinom TV-a u skorije vreme u ovom cenovnom okviru i koji TV bi ste mi preporučili? Tražio sam malo više na ePonudi i malo sam se pogubio koliko je sve to napredovalo pa su mi za oko zapali modeli Vivax 32LE74SM i VOX 32ADS311G Smart... Šta vi mislite? Evo i linka ka ePonudi : http://www.eponuda.com/televizori-cene/3/f3_0~f5_0