Koji problem imate?

Od čega mi se povraćalo, od čega jesam nekada povraćala i od čega jesam vrištala u sebi, od nemoći, jeda, gneva, gorčine i nemogućnosti da nešto uradim, iskažem i/ili opovrgnem...u čemu su mi zdušno pripomagali, da ne kažem odmagali..ja to više nemam. Jer nema ni neke mene i toga u meni, pa nema više ni tog problema. Znači, mirni ste. Mirna sam. :mrgreen:

I ko kaže, da ne može da se izdrži sve. Može, kako ne. Samo je pitanje po kojoj ceni.

Nije mi super i nije mi sjajno. S onim šta me muči, tišti i jede, gricka kao crveni mrav, još uvek se borim. Iz dana u dan. Nekada uspešnije, nekada manje uspešno. Nekada su mi oke pune suza, i imaju onaj pogled koji su samo neki ljudi gledali u meni, a nekada je puno bolje.

Sada me tišti onako, ljuCki, samo jedna jedina stvar. Od svega ostalog, digla sam ruke.

I to ne mogu da rešim, trenutačno. Kada i to razrešim, biću drugi čovek. Za sve drugo sam stavila tačku. Tačku, u onome šta mislim. Proteći će vode još Dunavom, dok se ja izborim s nekim stvarima na pravi način. Ali, kada se izborim, to biće ono pravo. Sada trenutačno me nešto peto, mrvi, lomi i slama i jednostavno ne da mi da dišem, figurativno...ali još ovo rešim i onda je fraj. A, kako će i kada biti, sam Bog zna.

:bye:

O parama - necu :mrgreen:
Imam dooobrih dana ( cesce kad sija sunce ) pa mi ceo svet lep, sve dobro i fino . I onih drugih kad " ujedam" kad sve izgleda neresivo i lose. Tad bih vristala od same sebe . Srecom prodje to, sine sunce :D
Ajmo to malo konkretnije, tipa:
-komšija odvrće Indiru Radić u vreme popodnevne dremke ili
-onaj Žika što drži mesaru prekoputa mi uvek uvali masnu šniclu ili
-koleginica mi se nabacuje mužu.....

aaa jelene, tvoja tema, pa da te ispostujemo... evo mene npr muci sto ne mogu da zakazem pregled kod ocnog, navodno popunjeni termini do septembra... sreca pa nemam glaukom, oslepela bih do tad, a mozda i imam al ne znam da ga imam jer ne mogu da stignem na pregled jer nece da mi zakazu, jer su popunjeni do septembra
i tako... al ne stresiram se nesto mnogo... nije neki vitalni organ oko jel?!
a kad sam pitala pa dobro, a sta ja onda da radim? da cekam do septembra? kaze, ne nego nazovite sledece nedelje... valjda ce do tad da im se uprazni neko mesto, kanda se nadaju da ovi sa glaukomom koji cekaju pregled, nece doci usled slepila koje je nastupilo u medjuvremenu, dok su cekali pregled od 2 do sheS meseci, pa ce da me uguraju na njihovo mesto
ustvari me samo skinula sa grbace kao i njena koleginica prosle nedelje kad sam zvala da zakazem pregled

Poslednja izmena:
Pare nisu problem, para nema.
Tišti me to što danas većinu učenika ništa ne interesuje, što više mene brine njihovo neznanje nego njih i njihove roditelje, što JA treba da se potrudim da završni test bude bolji od probnog, a njih baš zabole...:dash:

- - - - - - - - - -

meni problem rešen
i po stoti put zaključujem, po bankama rade 99% megableja-debili

:rotf:
Dobro jutro.

Upravo sam polomila onaj jedan držač laptopa na kuleru
Prvi sam slomila odavno ...sad i drugi
Problem je kako da prijavim ovo sinu .... mislim da je bolje da ćutim dok ne primeti
A drugi je što ne mogu da kuckam ...skližnjava mi laptoooop op ...ode

Muci me sto moram da sam na dijeti ceo hebeni zivot, a cekam da m legnu neke pare pa da se bacim na estetsko usavrsavanje :)

- - - - - - - - - -

Nemam posao. I nemam drugare ovde gde sam sada. I moram uskoro da se oslobodim i da pocnem da koristim ovaj glupi jezik jer ga u suprotnom nikada necu nauciti i tako necu nikada naci posao i drugare. :rida:

a koji je jezik u pitanju?

Back